Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwiazdeczka z nieba

seks po 2 miesiacach znajomosci...czy nie za szybko?

Polecane posty

Gość gwiazdeczka z nieba

Jestesmy razem dwa miesiace. Jest miedzy nami 8 lat roznicy. Kiedy sie poznalismy ja bylam dziewica, on juz nie. W sumie od razu zaczal traktowac mnie powaznie: poznal ze znajomymi, z rodzicami, codziennie pomagal (i pomaga) w zakupach, podwiezie jak trzeba..ogolnie: jest zawsze pomocny nawet w blachych sprawach. Co do seksu. Najpierw byl troche napalny ale jak sie dowiedzial ze jestem dziewica to przystopowal. Powiedzial ze zaczeka ile trzeba. Powoli od pocalunkow, poprzez pieszczoty doszlo do pierwszego razu. I mimo ze od tego czasu dalej jest kochany jak wczesniej to ja sie boje czy to nie byl za szybki krok. Co wy o tym sadzicie?

nie ma czegoś takiego, jak za szybko, za wolno, itp na takie rzeczy zwracają uwagę jedynie mężczyźni pełni kompleksów tacy, którym chodzi tylko o jedno, potrafią "czekać", w rzeczywistości w tym czasie zabawiają się z innymi nikt nigdy nie da Ci gwarancji, że będzie z Tobą, pomimo seksu, czy pomimo jego braku, itp takie oczekwianie i od innych i od siebie prowadzi jedynie do frustracji i mnóstwa nieporozumień i rozczarowań oszczędź sobie tego! pozdrawiam :)

Nie był - jeśli jest kochany tak jak wcześniej to nie był to zbyt szybki krok. Facetowi który ma to już za sobą Ciężko jest czekać nawet dwa miesiące, bardzo ładnie z jego strony że nie nalegał jakoś strasznie. Mam nadzieję podobało Ci się :)

Gość defi
teraz to i tak za pozno :D

Gość gwiazdeczka z nieba
dzieki za slowa otuchy:)) Po prostu dopadly mnie jakies wyrzuty sumienia.

Gość przerazony facet
dla mnie za wczesnie, ale ja jestem prawiczkiem

przepraszam za offa poświęć 5 min swojego życia dla ZWIERZĄT! głosowanie tylko dziś do godz. 0.00! cytuję Pro Equo: Do końca głosowania na Krakvecie została już tylko godzina! Proszę o Wasze wsparcie na żarełko dla psów. JEDEN GŁOS MOŻE ZMIENIĆ WYNIK. Jak to się robi? A tak 1. wchodzisz na stronęwww.krakvet.pl 2. wciskasz link Forum 3. wciskasz link Rejestracja 4. wyskakuje opis, a Ty wciskasz „zgadzam się na te warunki i mam powyżej 13 lat” 5. wyskakuje wniosek rejestracyjny, a Ty go wypełniasz: pole użytkownik, email, dwa razy hasło oraz wpisujesz kod z obrazka i wciskasz „wyślij”; 6. dostajesz na maila (często laduje on w spamach), którego podałeś, wiadomość aktywacyjną i klikasz na ten przysłany link; 7. znowu wchodzisz na Forum Krakvetu i wciskasz „Zaloguj się by sprawdzić wiadomości” 8. logujesz się wpisując nazwę użytkownika i hasło; 9. przeniesie Cię do Twoich prywatnych wiadomości 10. wciskasz „Forumwww.krakvet.pl Strona Główna” 11. na forum wybierasz Forum , potem dział "sklep" 12. dalej wybierasz „Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc-luty 2008” 13. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz Sandra Koćmiel Pro Equo i klikasz pod ankietą „wyślij”.