Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Smaczna Agatka

Co zrobić aby facet się ze mną kochał?

Polecane posty

Gość Najprosciej jak sciagniesz
swoje gacie i wystawisz mu dupe.

Gość o boziu
co za pytanie! nic prostrzego. no chyba ze jestes kupą

Gość bcb
mój też nie chce, zawsze się na mnie rzucał a teraz śpi jak suseł, hmmmm albo nas zdradzają albo my ich zdradzimy

Gość Snaczna Agatka
Raz dal mi do zrozumienia, ze zapach z tej dziury go przeszywa i nie pozwala na kopulacje.

Oj ten podszyw Ci nie wyszedł :-) haha! Nie powiedzial mi tego, ale jakos unika. Nigdy jeszcze tego nie robilismy choc jestesmy ze soba bardzo dlugo.

Gość Snaczna Agatka
Wylogowalam sie i juz nie pamietam hasla. Jakie srodkie do higieny intymnej mi polecasz??

eee to ja polecam SZCZERA ROZMOWE - nic innego ;) tym bardziej ze skoro to ma byc was pierwszy raz.. lepiej zeby wszystko było jasne, wynikneło z obu stronnej chęci... moze poprostu przy jakiejs rozmowie, albo w czasie czułosci zapytaj go co on na to ;) i wtedy dopiero jak sie okaze ze cos nie tak, szukaj pomocy u innych.. :P (chociaz i tak uwazam ze najlepiej takie sprawy załatwiac z partnerem) Powodzenia ;) i daj znac jak rozmowa :)

Gość Waleczny w zbroi rycerz
Mi zawsze po ognistym napoju przychodzi chec na sciaganie sukienek z dam.

Gość jhglkjhkjh
umyj sie i zdejmij majtki, powinno zadzialac.

hmm ja juz wszystko chyba wyprobowalam i dlatego zwracam sie z tym porblemem do was.... hmm! dziwny ten moj facet. Rozmowy koncza sie klotniia oi tyle z tego jest.

Gość Agatka to ja twoj facet w lożu
Nie moglem Ci tego powiedziec w twarz... jestem gejem i wlasnie uprawiam milosc z moim kolega z pracy Lleszkiem., wiesz ktory tenco zna dobrze majstra. przepraszam cie.. wybacz mi..

Gość ja2121
hej Agata:)mam ten sam problem co Ty....kurcze co jest?Jesteśmy razem już ponad pół roku, nie mieszkamy razem fakt ale zawsze można coś wymyślić chyba...kurcze już nie wiem co o tym myśleć...

Gość dupa w kraty
po pierwsze podsztwy s klasa-mowie zboku obiektywnie a po drugie skoro twoj facet ni chce sie z toba kochac to moze po prostu nie chce z jakis powodow z toba byc, sex by oznaczal ze jestescie para, nie mowie zlosliwie zaznaczam, tylko szczerze kwestia jeszcze waszego wieku

Gość ja2121
Agata w jakim wieku jesteście...Ja z moim facetem mamy po 26:(

Gość viola_2
podobno w pewnym wieku u faceta tak sie dzieje..ale na pewno to nie regula. pomiziaj go tu i owdzie .. ustami:)

Gość dupa w kraty
a zapodaj nam inne sczegoly z waszego zycia o sexie a wlasciwie jego braku juz napisalas, a co z reszta? kto proponuje randki, kto dzwoni, kto zabiega o zwiazek? itp

Gość ja2121
No myślę że nie chce bo jakby chciał to wiesz ....dla chcącego nic trudnego...a tu nic z tego, mam dość już takiego bycia razem, to tak jak napisał ktoś wczesniej, mam wrazenie ze to tak jakby on nie chciał ze mną być, ale z drugiej strony wszystko inne układa się między nami super wiec już nie wiem o co chodzi...FUCK!!

Gość o boziu
to moze ma malego i sie wstydzi? albo nie chce cie czyms zarazic? albo czuje powolanie i moze bedzie ksiedzem?

Piescimy sie, jest fajnnie, czesto sie spotykamy i tak w sumie to wspolnie zabiegamy o ten zwiazek. TYLKO SEKSU NIE MA!