Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taktoja

jak poderwac faceta

Polecane posty

Jak sobie z tym sama nie możesz poradzic to koniecznie idź do psychologa, bo się zadręczysz. Dobrze jest, że zdajesz sobie z tego sprawę:) Trzymaj się, wszystko się ułoży:) I pamiętaj NIE:) NIE:) NIE:)

Gość taktoja
dziękuję Ci Agniecha.:) ja swietnie rozumiem swoje problemy, wszystko juz sobie przeanalizowałam ale nie wiem jak je rozwiazac. psycholog kosztuje- a ja pracuję tylko dorywczo i w tym roku idę na studia.. moze mi się uda z niebieskiej linii pogadac z jakims psychologiem za darmo pogadac.ale czuję coraz silniejsza potrzebe zeby z kims takim pogadac, wiec jestem na dobrej drodze;) dziekuje jeszcze raz za Twoje wyjatkowe zrozumienie i mądre odpowiedzi;) juz pora spac..:) dobranoc;)

Byłaś "ofiarą" bo nie miałaś swojego zdania, a takich ludzi przeważnie się lekceważy. Okrutne to jest, ale taka jest prawda. A jeżeli, chodzi o tego chłopaka, to on nie powinien wiedziec, ze "umierasz" z miłosci do niego, a nie wiadomo, co mu mówi koleżanka. Dla swojego dobra nie rozmawiaj z nią o nim:) I uwierz w siebie, sama albo przy czyjes pomocy. Pozdrawiam:) 🖐️