Blondyna Z Falującymi Tzytzami 0 Napisano Marzec 1, 2008 Naturalne,a także te farbowane:) Powszechnie wiadomo,że jesteśmy THE BEST! A Wy zazdrosne ciemnowłose dalej mówcie sobie,że jesteśmy głupie, broniąc się przed naszym piorunującym sexapilem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blondyna Z Falującymi Tzytzami 0 Napisano Marzec 1, 2008 Witaj Piękna!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blondyna Z Falującymi Tzytzami 0 Napisano Marzec 1, 2008 A ja z rana oblewam się pitnym jogurtem:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blondyna Z Falującymi Tzytzami 0 Napisano Marzec 1, 2008 Szkoda:p Tzytze jędrne i duże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blondyna Z Falującymi Tzytzami 0 Napisano Marzec 1, 2008 A co Cię tak śmieszy?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krwawa Mańka 0 Napisano Marzec 1, 2008 To ja się zapisuje do klubu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blondyna Z Falującymi Tzytzami 0 Napisano Marzec 1, 2008 czesc krwawa:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fan blondynek Napisano Marzec 1, 2008 śmierdzi tu brunetkami :o same podróby, coraz trudniej o prawdziwą piekną blondi :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blondyna Z Falującymi Tzytzami 0 Napisano Marzec 1, 2008 Ej! jakimi brunetkami, jestem blondi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wowww otulka Napisano Marzec 1, 2008 to Ty blondi jestes sliczna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin23er 0 Napisano Marzec 1, 2008 Pokaż tzytzki... :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hwvdvd Napisano Marzec 1, 2008 Czym się chwalic jak włosy farbowane:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hwvdvd Napisano Marzec 1, 2008 Smieszą mnie odp.kobiet które zapytane o kolor włosów mówia mówią np.blond.Przecież wiadomo,ze wiekszosc kobiet farbuje włosy . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin23er 0 Napisano Marzec 1, 2008 A w tzytzkach silikon.. :(. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blondyna Z Falującymi Tzytzami 0 Napisano Marzec 1, 2008 Mam zejebiste tzytze Myrevin, zazdrośniku;p A co mają odpowiedzec, skoro włosy sa blond? "brąz"?:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin23er 0 Napisano Marzec 1, 2008 Dla czego zazdrośniku ? :o Nie znam cię.. przecież. Więc nie jestem o nic zazdrosny. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blondyna Z Falującymi Tzytzami 0 Napisano Marzec 1, 2008 Zazdrościsz mi tych tzytzów.. A jeśli chcesz żeym je pokazałam, to najpierw byś musiał zrobic im fote to jak bedzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hwvdvd Napisano Marzec 1, 2008 blondyna i czym ty sie chwalisz,ze masz cyce:-) jak dojedzeisz do 40 to wtedy pogadamy o tych cycach :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blondyna Z Falującymi Tzytzami 0 Napisano Marzec 1, 2008 Ok:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agniecha... 0 Napisano Marzec 1, 2008 Przybyłam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a Monroe tez na broszce Napisano Marzec 1, 2008 farbowala:) wy tez tak robicie?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blondyna Z Falującymi Tzytzami 0 Napisano Marzec 1, 2008 Tak a teraz odbądźmy naszą blond mszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matylda* 1 Napisano Marzec 1, 2008 i Agniecha jest :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agniecha... 0 Napisano Marzec 1, 2008 To ciekawe:) Czyli co? czyli jak?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agniecha... 0 Napisano Marzec 1, 2008 Matylda:) też blondi?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matylda* 1 Napisano Marzec 1, 2008 A co myslałaś :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blondyna Z Falującymi Tzytzami 0 Napisano Marzec 1, 2008 taaaał, tararałtałtał! Blondyny! ukłonic sie i szarpnąc czupryną w prawo, w lewo, w górę.. w dół Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matylda* 1 Napisano Marzec 1, 2008 Blondyno---ale ja nie mam grzywy:D jestem krótkowłosa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agniecha... 0 Napisano Marzec 1, 2008 I w górę A teraz zakrślamy ósemki tzytzkami?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blondyna Z Falującymi Tzytzami 0 Napisano Marzec 1, 2008 Jaki facet?:p O żesz.. no to początek mamy za sobą czs na obrady:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach