Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Okaido

Kiedy zrobić TEST i jaki?

Polecane posty

Gość Okaido

Okres miałam 19.02, a 23.02 kochałam się bez zabezpieczenia...kiedy powinnam zrobić test, aby sprawdzić czy jestem w ciąży? Jaki polecacie?

Gość W terminie nastepnej
miesiączki bo jak zrobisz wcześniej test może wprowadzić Cię w błąd. nawet na ulotce jest napisane że najlepiej w terminie spodziewanej miesiączki . Ale jak masz szaleć i rwać włosy z głowy to możesz tydzień przed terminem zrobić badanie krwi na BETAHCG kosztuje ok 30-35zł. Robi się go w większości przychodni . Test z krwi pokarze wynik na 100% i to tydzień przed terminem.

Gość Okaido
Kurcze, nie wiem czy to możliwe, żebym zaszła w ciąże, bo według moich obliczeń, był to wtedy dzień niepłodny-zaraz po miesiączce. Może schizuje, ale źle się czuje, mdli mnie jak cholera, a teraz złapał mnie silny ból brzucha i taka wzdęta jestem. Czy to może być TO? cykl trwał 25 dni...

Gość To wszystko to panika
Tak wcześnie nie miałabyś jeszcze objawów ciąży one pojawiają się koło 4-6 tyg więc poczekaj spokojnie i w terminie miesiączki zrób test

Gość gdf
Ja bylam w podobnej sytuacji.. Nie bylam w ciazy. A te dolegliwosci... to mialam ze stresu, i sama sobie je wkręcałam..

Gość Okaido
Dzięki Dziewczyny, ja mam 25 lat, więc już czas najwyższy na dziecko, ale chciałabym to sobie wszytsko dobrze poukładac i dopiero wtedy przywitać małego człowieka na świecie:) Do okresu jeszcze 2 tygodnie, ehhh..ale dłuuuugo!:)

Gość Okaido
aaaaa i jeszcze coś, "leci ze mnie":) teraz taki śluz!!! co to może być? czy to zwykły śluz przed miesiączką?

Gość ania ja jestem
okaido dostałaś ten okres?