Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martuleczek

Dziewczyny czy Wy też byście tak zareagowały jak ja?Przeczytajcie to

Polecane posty

Mam chłopaka i powiem szczerze nie lubie sie z nim calowac a wlasciwie wtedy jak on chce sie calowac z jezykiem no nie cieprie tego i juz nic nie poradze,zwlaszcza ze to tez trzeba umiejetnie robic a on chyba nie umie ale zmierzam do tego ze wczoraj cos mu odbilo.Przytrzymal mnie mocno za szyje wbil mi wrecz palce w szyje i wepchnal jezyk do gardla poczulam go chyba w zoladku ;/ to bylo tak silne i bezczelne ze az mnie zamurowalo.Poza tym mam siniaki na szyji.wstalam i poszlam do domu a on szedl za mna nic sie nie odzywajac,pod domem podbiegl i znowu to samo;/ zastanawiam sie co mu nagle odbilo dzis dzwoni do mnie juz 50raz ale nie mam ochoty z nim rozmawiac to zenujace i chyba nadal nie moge uwierzyc co zrobił.:( Czy przesadzam?

Gość nie przesadzasz dobrze
zareagowalas. Nie mozesz pozwolic na takie traktowanie. Gosc po prostu ma za duzą chętke na ciebie i nie potrafi sie opanowac.

Gość fdkkakkak
Wiesz, wśród facetów, pewnego typu i pokroju, popularny jest pogląd, że jak dziewczyna/kobieta czegoś nie chce, to trzeba jej pokazać na siłę, że jej się to spodoba. Przymajmniej takie poglądy wyrażają żałosne męskie indywidua piszące na forum. Takie zachowanie jest przemocą i NIE WOLNO ci nie zareagować i niejako przyzwolić na to, bo będziesz traktowana jak rzecz, którą można sobie wziąć, ot tak, bo mam ochotę. Co do tego konkretnego chłopaka, powinnaś z nim zerwać. Bo to nie ma sensu w całościow ujęciu. Coś jest grubo nie tak, że nie czerpiesz radości z całowania sie z nim - albo to jego wina, albo po prostu nie ma między wami pociągu. A teraz zachował się jak cham. Chcesz żeby następnym razam pchnął cię ma łóżko i włożył co innego gdzie indziej? Ten typ tak ma.

Gość akitaki
pozbądź się go ze swojego życia, to psychopata

Dzieki ze potraktowaliście to na serio bo bałam sie że zbagatelizujecie to bo niektórrzy na tym forum sa jak dzieci.Ciagle o tym myśle i rzeczywiście coś tu nie gra,a zawsze staralam sie byc ok i nie marudzilam zeby nie robic igly z widly czasami.Ale ten wczorajszy incydent mnie zaszokował i macie racje.

Dzieki ze potraktowaliście to na serio bo bałam sie że zbagatelizujecie to bo niektórrzy na tym forum sa jak dzieci.Ciagle o tym myśle i rzeczywiście coś tu nie gra,a zawsze staralam sie byc ok i nie marudzilam zeby nie robic igly z widly czasami.Ale ten wczorajszy incydent mnie zaszokował i macie racje.

Napisałam mu że zachował się jak 100% egoista i nie wiem co mam o tym myśleć.On na to ''Przepraszam byłem troche narwany no szarpnęło mnie.Odezwij się.'' Ja nastepnym razem będę narwana i mu zdziele to tez mu tak napisze i ciekawe jak zareaguje.A poważnie to czeka mnie trudna rozmowa i nawet bym go nie uderzyła bo jestem słaba nawet nie miałam siły się wczoraj uwolnic od jego uścisku;/

Gość akitaki
uważaj, tym razem ścisnął a następnym uderzy albo zgwałci

Gość co za glupol
powaznie to bym go na twoim miejscu zostawila, byl narwany i to tlumaczy wszystko?? a jak cie zgwalci lub pobije to tez wytlumaczy ze narwany byl, lepiej zerwij ta znajomosc dla wlasnego dobra, znajdziesz kogos kto cie bedzie szanowal i bedzie ciebie wart

Gość oferma
"Dobrze zrobiłaś. Mi kiedyś chłopak chciał robić coś na co nie miałam ochoty. Powiedziałam "Nie", to złapał mnie za ręce... Narobił mi na nich pełno siniaków i otarć, bo nie chciałam... i mnie szarpał." a mi się wydaje że opisana sytuacja jest zupełnie inna. facet zdaje sobie sprawę że naszej autorki nie kręci i diabli wiedzą dlaczego ona z nim jest. postanowił więc coś z tym zrobić i pokazać jej że drzemie w nim zwierze i że jest "prawdziwym samcem". jest trochę naiwny i wydawało mu się że coś tym zdziała. nie rozumie durna pała że to działa inaczej, że jak się kobiecie podobasz to cokolwiek robisz będzie będzie tym zachwycona a jak nie to możesz na rzęsach stawać i tak ci to nie pomoże. oczywiście że powinnaś go zostawić ale nie dlatego że on się na ciebie rzucił tylko dlatego że od jakiegoś czasu masz go głęboko w d... bo może powiecie mi że parę siniaków po seksie to powód do zerwania :D

Gość a ja myslę ...
że ty po prostu nigdy się jeszcze nie calowałaś z chłopakiem i ponosi ciebie fantazja ;)