Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Luśka.

Czy wojskowym przydzielają mieszkania???????????

Polecane posty

Wiecie moze? a jelsi tak to od czego to zalezy? kazdy dostaje??

Gość Wanda zla
dostaja mieszkania i jeszcze dotacje do tych mieszkan:) plus oplacaja dojazdy do pracy itp wojskowi maja fajnie acha i ucza sie za darmo bo im finansuje WKU :)

Ale kazdy wojskowy dostaje mieszkanie?? I po jakim czasie od rozpoczecia pracy?

Gość dostaja ale nie wiem
na jakich zasadach. Kolezanka dostala, jak zaszla w ciaze z drugim dzieckiem. Mieli bardzo male mieszkanie wczesniej ;) Nie ma jak byc wojskowym! ;)

no wojskowi zwykle dosc wczesnie zaczynaja prace, kolo 35 lat moga juz na emeryture przejsc :D

Ale jest jakakolwiek szanase ze jak pojdzie sie do pracy ze od razu dostanie sie mieszkanko??

Gość Wanda zla
nie wiem czy kazdy ale sie dowiem:) wiem ze znajomy dostal bo mieszka w rudzie slaskiej a pracuje w kedzierzynie to dali mu tam mieszkanie i placa za nie oraz za doazdy, posilki i wszystko zyc nie umierac:)

od razu to chyba nie... Tak mi sie wydaje. Nie znam przepisow - ale szansa zawsze jest ;)

moj facet niedlugo zacznie prace w wojsku i jestem ciekawa, jak to sie ulozy

Gość a moze i o Tobie
Dostają. Najpierw może być jakieś małe, jednopokojowe, a jak dziecko jest to większe. Tylko muszą się o to starać. Na pewno są jakieś procedury. Popytaj innych żon. Jak jest ktoś samotny to nie ma szans. Moja kuzynka najpierw ze swoim mieszkała w hotelu garnizonowym, pozniej w 1 pokojowym, ale takim 40 kilka metrów. a pozniej dostali 2 pokoje jak wybudowali osiedle. TO zalezy gdzie i jakie wojsko ma fundusze na to wszystko. Nie jest tak, ze zaczyna pracowac i zaraz sie go pytają czy moze chce mieszkanie?? :D

Dają ale tylko na okres pełnienia służby i niestety trzeba czekac w dośc długiej kolejce.Za zwrot dojazdów owszem ale jeżeli mieszkasz w innej miejscowości niź pracujesz. Na emeryturę tez może iśc tyle że nie ma pelnej po 15 latach dostajke się około 40% uposażenia. A z tym wyżywieniem to nie bardzo wiem jak jest ale to tylko żołnierz kontraktowy tak ma bo zawodowy na pewno nie