Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamkaaa....

ręka do góry ten kto NIE ZDRADZAŁ I NIE BYŁZDRADZANY

Polecane posty

Gość załamkaaa....

NIGDY. Proszę o wpisywanie się TYLKO takich osób, które nigdy nie zdradziły i nie były zdradzone. ŻADNYCH DYSKUSJI. Chcę tylko wiedzieć ile takich jest. Bo jak się rozglądam to widzę że wszędzie tylko zdrady...

Gość no to ja się kłaniam..

Ja nigdy nie zdradziłam i nie byłam zdradzona, ale jestem dopiero rok w związku...

Gość awril
jestem 21 lat mezatka-nigdy nie zdradziłam i nie bylam zdradzona:)

Gość Ju...
Ja - bo się nie wiążę.:P

Gość mrowka-robotnicza
28 lat, 6 lat w zwiazku, 3 lata mezatka. nie zdradzilam i nie bylam zdradzona.

Gość 020202020
Znam laski, ktore sa zdradzane i o tym nie wiedza, wiec pewnie tez wpisalyby sie tutaj, czyli bedziesz miala zafalszowany wynik...

Gość 020202020
awril, a skad ta pewnosc?

Gość hmm tak tak...
no to sie zglaszam :P🖐️

Gość fkfalalalal
Szczerze mówiąc, 20-latki ze stażem małżeńskim 2-3 lata nie powinny się ty w ogóle wypowadać. To nei sztuka. Ciekawa jestem, jak to wygląda w przedziale 30-40 albo 40-50 lat.

Gość załamkaaa....
prosiłam - żadnych dyskusji. Zdaję sobie sprawę że będą przekłamania, ale mimo to chciałąbym wiedzieć ile jest taich osób. ŻADNYCH DYSKUSJI.

Gość załamkaaa....
wampirzyca!

Gość 020202020
Bo aby niebyc pomaranczowym trzeba by zalozyc sobie stalego nicka:D

Gość 020202020
Zalamka, nie denerwuj sie tak! NIe chcesz z nami pogadac?:D :classic_cool:

Gość awril
skad pewnosc,ze mnie nie zdradził? ufam mu,poprostu ...zreszta,dawno temu powiedzielismy sobie,ze jezeli ktores z nas zdradzi kiedys,to powie o tym drugiej osobie i tego sie trzymamay.Po drugie,po co mamay zdradzac,jak sie kochamy dzis tak jak 20 lat temu?

Gość mrowka-robotnicza
Oczywiscie na 100proc czlowiek nigdy nie bedzie wiedzial ale ja mam podstawy by ufac mojemu: od poczatku kiedy sie znamy jest zawsze troskliwy i mowil zawsze i mowi, ze brzydzi sie zdrada, z pracy zawsze wraca o czasie, nie kryje sie z komorkami, mailami eccc, zawsze do dyspozycji, matka jego sama mi powiedziala ze jej syn (moj maz) ma wiele wad ale moge byc pewna jego wiernosci). Takze mysle ze nie mam powodow do obaw.

ja nigdy nie zdradzilam i nie bylam zdradzana jestem 4 lata po slubie

Gość mrowka-robotnicza
No i wlasnie widze tez ze sie stara o mnie, ma ochote na seks, przytulanki, widze to w oczach ze mnie kocha. Takze mu ufam.

Gość załamkaaa....
widzę że na kafe nie można uzyskać zwykłej odpowiedzi na swoje pytanie, tylko zawsze się rodzą dyskusje :O A człowiek może prosić i prosić... :O

Gość do arwil
ZAZDROSZCZE!!!!!!!!

Gość 020202020
Mrowka, nie twierdze, ze Twoj facet zdradza, jestescie jeszcze mlodym malzenstwem. Wiem jednak, ze faceci potrafia miec dwie twarze i kiedy przekraczaja prog domu sa kochajacymi mezami, a poza domem maja kochanke na boku. Czasami nawet najbardziej czujna kobieta nie zorientuje sie, ze mezus zrobil sobie skok w bok.

Gość załamkaaa....
wampirzyca - ja nie chcę topiku na którym sobie mogą pogadać wierne osoby. tylko taki, na którym po prostu się ZGŁOSZĄ że ISTNIEJĄ. i TYLE.

Gość zdradziłam...
a skąd wiecie że Was nie zdradzili? co to GPS podpięłyście pod facetów i wiecie co, gdzie i z kim robią? Nikt nigdy nie ma tej 100% pewności. Zdradzać może i nie zdradziłyście ale nie wiecie co oni robili...

Gość załamkaaa....
zdradziłam - POTRAFISZ CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM??????????

Gość zdradziłam...
tak ale po co Ci topik w którym głupie naiwne panienki będą wypisywały jedna pod drugą że one NIGDY nie były zdradzone? Chcesz wiedzieć ile kobiet jest tak głupia, ile tak bezgranicznie ufa swoim facetom ? o to Ci chodzi? jeśli tak to wybacz...

Gość mrowka-robotnicza
Ja mu ufam po tym jak sie zachowuje wzgledem mnie i po tym co mi powiedziala kiedys jego mama (tesciowa), ze jej syn idealem nie jest ale moge byc pewna ze swinstwa w postaci zdrady mi nie zrobi. Poza tym przy nim czuje takie bezpieczenstwo, instynkt ktorego wogole nie mialam we wczesniejszych znajomosciach. Zanim go poznalam, za kazdym razem gdy kogos poznawalam to od razu wlaczalo mi sie cos ze czulam ze gosciu moze mnie skrzywdzic i nie jest dla mnie co sie potem sprawdzalo a z moim mezem wlasnie nie. No i poza tym jego zachowanie wzgledem mnie, jego rodzina ktora od zawsze mowi ze zdrada w ich domu to cos nie do wybaczenia, takze po prostu ufam. w koncu na tym opiera sie zwiazek.