Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwka

Czerwone plamy na dekocie!!!

Polecane posty

Gość sylwka

Zawsze jak się zdenerwuje wyskakują mi czerwone plamy na dekolcie. Nawet jak z kimś rozmawiam i np. komuś coś opowiadam to od razu czuje że już mam cały dekolt w plamach i boję się że zaraz ktoś mi o to zwróci uwagę co nie raz już się działo. To jest straszne bo ciągle muszę się ubierać tak aby ten dekolt zasłaniać co jest bardzo wkurzające bo mi nie ładnie w bluzkach pod szyje;/ Czy ktoś ma taki problem jak ja? Radzicie sobie z tym jakoś? Nie wiem może dermatolog by coś poradził. Te plamy mnie bardzo ograniczają. Nie mogę normalnie żyć i ubierać się tak jak lubię. Proszę pomóżcie mi bo już nie mogę z tym wytrzymać.

Gość 23latka
mi i mojej siostrze też wyskakują duże czerwone plamy...ale sie tym nie przejmuje, ona też ....ubieram bluzki z dekoltem :) olej to.... moim zdaniem one nie szpecą ....nie ma sensu sie tym zamartwiać

Gość dfgfhtrhtrh
tez tak mam... i zyje

Gość fluorescentl1
tez tak mam jak sie zdenerwuje ale po chwili mi schodzi;)

Gość viola_2
moja kolezanka ma to samo. jak sie bardzo mocno wkurzy to robia sie tez na rekach i na ciele..straszne to jest:(

Gość Też tak miałam
i myślałam ze to na tle nerwowym... a okazało się owszem, wychodzi w nerwach, ale to była grzybica! Znikło po 2 tyg. stosowania leków

Gość sylwka
a długo to miałaś? te plamy bo mi to one wyskakują od kad pamiętam ale teraz o wiele częściej. czy to możliwe że miałabym grzybice ponad 10 lat? ;/ trochę to dziwne

Gość ALlina
a moim zdaniem to napewno nie jest grzybica!! ja niestety mam to samo i niestety tez sobie nie umie z tym problemem radzc:(:(:(jak sie denerwuje to zaraz caly dekold az po szyje w plamach;/to jest okropne! i rowniez mnie ogranicza po takim zajsciu zawsze jestem zdolowana bo jednak ludzie zwracaja na to uwage;/ jak macie taki problem to piszcie czekam na jakies rady jak sobie z tym radzic!!

Gość sylwka
idę w środę do lekarza. zapytam go o te plamy. jak dziewczyny będziecie coś wiedzieć to piszcie i dzielcie sie swoimi doświadczeniami

Gość ALlina
i co Sylwka bylas juz u tego lekarza co ci powiedzial ?? bo jak ja kiedys bylam to nic mi nie powiedzial ani nie doradzil;/;/;/

Gość ALlina
a wogole jak to sa nawet objawy nerwicy to niektorzy ja maja i nie ujawia sie ona w ten sposob;/;/

Gość ania66
Jak rozmawiam z szefową lub wypiję lampkę wina tez tak mam. I można z tym coś zrobić ?

Gość ALlina
raczej nie... co najwyzej nie myslec o tych plamach:(:(:(

Gość moniqś
Kobietki ja też tak mam :( Wszyscy zwracający mi uwagę są przerażeni! ;| Plamy wyglądają okropnie a wychodzą ok raz dziennie niespodziewanie, przeważnie jak się denerwuję... Byłam u lekarza, ale nie z tym(to wychodzi mi już ok rok). Dostałam jakieś wysypki na rekach, wszedzie! Powiedzialam przy okazji o tych plamach ale lekarka chyba zle zrozumiala, bo uznala ze przyczyną jest uczulenie najprawdopodobniej na pyłki (nigdy nie mialam). Biore Zyrtec i mam skierowanie do alergologa. Narazie pomaga sam Zyrtec. Tez slyszalam ze te plamy sa na tle nerwowym, ale ja mam dopiero 18 lat! :( Ja sie tam nie przejmuje i nosze dekoldy :P

Gość podnoszeeee