Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hogattkaa

jakie ciuchy najbardziej lubicie nosić?

Polecane posty

Gość hogattkaa

jakąś konkretną markę/styl/sklep preferujecie? co jest waszym zdaniem modne na wiosnę?

Gość Hokkaido Hitachi
tilko evisu dzinsy

Gość misiekgosiek
najbardziej to ja lubie jak moja ukochana nie nosi nic,albo na nagie ciało moją koszulę...wygląda tak sexxxy...mam na nią ochotę:)

Gość skkslalla
Nie mam mam ulubionej marki, wolę buszować po różnych sklepach i dobierać rzeczy do siebie. Ja oszalałam na punkcie spódniczek - takich do kolana, są pełne wdzięku i bardzo kobiece. Jest teraz ogromny wybór po sklepach. Ja lubię do nich nosić legginsy (takie np z koronką na dole) i jakieś wdzięczne bluzki, ale podkoszulek tez może być (gładkI). Koniecznie biżuteria, korale albo szal.

Gość wkręcioła
a mi się totalnie spodobała ta nowa kolekcja House'a - Virginity - czadowa jest :) w sam raz dla takich zakręconych osób jak ja:P

Gość dikukla
popieram - superowe torby mają w Housie w tej nowej kolekcji. teraz podobno modne żółć i fiolet a oni właśnie takie torebeczki mają.

Gość zgegustowanaaaaa
biedronka - najlepsze ciuchy

moj styl-->szersze biodoweczki badz bojoweczki,ewentualnie jakas zakrecona spodnica plus sexi koszulka choc ostatnio zaczelam ubierac sie w "grzeczne spodniczki" marki: -olivier z quelle -house,czasem sa wyrabane rzeczy -dallas,rzadko tu kupuje bo malo jest fajnych rzeczy akle sie zdarza -reporter,czesto kiedy sa przeceny kupuje sobie zeby po domu polatac -axe-maja wyjebane spodnie ,polecam -wrangler,zazwyczaj koszulki -i jesce kilka netowych sklepow w stylu rock badz punk

H&M --> kocham ten sklep, każdy może znaleźć cos dla siebie, kupuje tam wszystko, zaczynając na bieliźnie i kończąc na kolczykach ;) Tally Weijl --> mają bardzo fajne marynarki i spodnie i bluzki z bufkami :) Orsay --> bluzki poprostu cudo, płaszcze i sukienki na lato :) Coton Club --> korale, kolczyki, czasem można znaleźć ciekawe bluzki ... często są wyprzedaże ;) od czasu do czasu zajrzę do Top Secret ale nie jestem pod wrażeniem tego sklepu

Gość opieńka
a ja sporo czasu mieszkałam w Stanach,a po przyjeździe byłam w szoku, że młodzież tutaj ubiera się o wiele fajniej, niż niektórzy w Ameryce.a w sklepach takich jak House właśnie o którym tu pisaliście można naprawde znaleźć fajne ciuchy .

Gość trudny wybów
ItsOnlyMexx_20- dziwne ,ze majac taki nick nei ubeirasz sie u Mexxa :-(

Gość kaviorr
co do Housa, to mają spoko ciuchy, ale jeszcze lepsza jest ta ich akcja Virginity. wczoraj w Manufakturze w Łodzi zbierali podpisy pod ustawą na rzecz zachowania dziewictwa, która ma trafić do sejmu - zakręcony pomysł:)

taaa,widzialam jakies obrazki cos o dziewictwie:o a ciuchy najbardziej lubie wygodne:P

House (bluzy,koszulki) diverse (wszystko) reserved (gacie) deischmann (tak sie chyba pisze) - buty

Gość ja najbardziej lubię
ubrania z Solara, Monnari, czasami Reserved czy Vero Moa, Promod, ale ogólnie trudno ostatnimi czasy znaleźć coś fajnego:O Buty Venezia, Kazar no i Gino Rossi, ale ich ostatnia, zimowa kolekcja nie była zbyt ciekawa.

Gość bububuuuuuu
pin up, oldschool, vintage najlepiej z lumpa :)

Gość rudijak
House - spodnie i koszulki, czasem jakieś zimowe dodatki - czapki, torby też ogólnie. house jest w porządku, a ich kampania zwraca uwagę.

Gość spadlem z krzesla
zawsze sie zastanawialem czemu polki sa tak tandetnie ubrane...ale odpowiedzi daly mi pelen obraz...kupowanie w sklepach typu orsay lub tally wejl,diverse to zbrodnia przeciwko modzie. Przykro mi ale tak jest.Naprawde nie trzeba wydawac fortuny zeby sie modnie i fajnie ubrac.

Ja w ogóle wolę nie chodzić po sklepach bo zbieram na wakacje a jak wejdę gdzieś to na bank od razu będę chciałą sobie coś kupić :/ Ostatnio sobie kupiłam swterek w H&M w dziale dziecięcym :P Tam są super rzeczy, ale najbardziej bym chciała, żeby te dla małych dziwczynek, bodajże do 1, 30m były w normalnych rozmiarach ;( ;(

Gość Ty co spadłeś z krzesła
a gdzie sie można tanio i nietandetnie ubrac?

Gość Ty co spadłeś z krzesła
bo wg mnie to po prostu trzeba wiedziec co w takiej tally weijl wybrac. zdarzają sie perełki, ale trzeba miec czas i dobre buty

Gość dzin ......... pos ......
kolorowe a po za tym to rurki są spoxx