Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agam999

nienawidzę brata mojego faceta

Polecane posty

Gość agam999

Nienawidzę, nie znoszę brata mojego narzeczonego. Po prostu nie trawię tego faceta jak nikogo innego na świecie. Przez to cały czas kłócę się ze swoim narzeczonym - on by chciał żeby zapraszać jego brata na urodziny, imieniny i innego typu imprezy, a ja nie mogę patrzec na jego mordę. Czy widzicie jakieś logiczne wyjście z tej sytuacji? Bo mój związek się rozpada i myślę, że bez jakiegoś dobrego pomysłu na rozwiązanie tej trudnej sytuacji po prostu się rozpadnie całkiem.

Gość agam999
Bardzo chętnie.Tylko, że nie chcę przez takie zero iść siedzieć.

Gość nie rozumie cieeeeeee
:O tez bym chciala zapraszac swoja siostre na takie okazje... podpadl ci czyms ten jego brat?

Rodziny się nie wybiera, rodzinę się po prostu ma. ty możesz zrezygnować z faceta, ale facet nie może zrezygnować z brata :)

Gość agam999
Wszystkim. Jest krętaczem który kopie pod wszystkimi dołki i który myśli tylko o sobie. Mojego faceta też już nie raz wykiwał. Tyle tylko, że mój facet tego nie widzi bo to jego jedyny nawjspanialszy brat.

Gość Laliitaaaa
a czym ci podpadl brat narzeczonego az tak bardzo??

Gość jakby nie bylo
brat to rodzina, a Ty nie ;)

Gość agam999
Przykładów jest setki. Tytułem przykładu: gdy 1,5 roku temu zmarła ich mama brat mojego faceta wypłacił z konta wszystkie pieniądze, a na pewno było tego w granicy 50000 zł i nie dał mojemu narzeczonemu nawet złamanego grosza.

Gość agam999
Nie chodzi tylko o kasę. Podam inny przykład żeby nie było: ich ojciec wymaga opieki, jest na rencie i generalnie sam sobie ze wszystkim nie radzi. Za wszystkmi rzeczami musi latać mój narzeczony, co odbija się niejednokrotnie na naszych wspólnych planach, bo oczywiście brat mojego narzeczonego nie pofatyguje się żeby raz na tydzień zajrzeć łaskawie do ojca.

Gość jesteś egoistyczna i
interesowna. Tylko kasa ci w głowie i to w dodatku nie twoja i jescze mi dobrze, on zamiast ze mną, mi, mi, mi.... egoistka

Gość gfdvxcv
z jednej strony to niesprawiedliwe, ze jego brat was tak traktuje, ale z drugiej nie możesz zabraniać swojemu facetowi kontaktu z nim, zapraszania go na urodziny itp, bo to jego brat!! może spróbuj powiedzieć swojemu facetowi, żeby nie wyręczał go za wszystko??

Gość wisienka99
Tylko jej kasa w glowie?? Przeciez obaj bracia mieli prawo do tych pieniedzy, nie tylko jeden!