Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grzeczne dziewczę

Mam ochotę na związek oparty tylko na seksie!

Polecane posty

Gość grzeczne dziewczę

Mam dość kilkuletnich związków z facetami, które potem i tak się sypią... Szkoda czasu. Postanowiłam, że teraz znajdę sobie samca tylko w jednym celu. Nie potrzebuję kasy, nie potrzebuję opieki, miłości i innych tego typu pierdół. Na to przyjdzie czas. Potrzebuję kogoś, kto będzie mnie zadowalał seksualnie, jednocześnie nie ingerując w moje życie zawodowe, rodzinne itd. Oczywiście nie mam zamiaru się puszczać z obcymi, chcę stałego partnera, stałego przez kilka miesięcy powiedzmy :P Nigdy wcześniej tego nie robiłam, zawsze byłam grzeczną dziewczynką, seks tylko z partnerem życiowym, żadnych zdrad itp. W związku z tym jestem ciekawa jak to jest mieć kochanka - laski piszcie :P

Gość Czuła
to jesteś już niegrzeczna:P:O

Gość Właściciel burdelu
mogę zatrudnić cię w moim burdelu

Gość grzeczne dziewczę
Wypad z burdelami :P Chcę poznać opinie kobiet, które są w takich związkach !!!

Gość Wrom
No to laski zaczęły pisać: Celulit i Właściciel burdelu, hehe.

Gość idź naaa całość
na autostrade:-):D

Gość tararabum
u mnie to sie nie sprawdzilo

Gość Wrom
Obcy to jest tylko przez pierwszy kwadrans.

Gość grzeczne dziewczę
tararabum - a co było nie tak?

Gość Blond Aniołek
Też szukam związku opatrtego na seksie:) a właściwie to szukam doświadczonego kochanka, nauczyciela seksu,który mnie wprowadzi.Aż głupio się przyznać,ale taka prawda.Tylko tyle,że tu i tak nie znajdę.Muszę chyba wejść sobie na jakiś czat i może w gronie zboczeńców trafi się jakiś porządny facet:) A Tobie życzę powodzenia:)

Gość tararabum
zaczely sie wkradac uczucia, mimo obustronnego mocnego postanowienia. a potem bol. bo tak naprawde kazde chcialo wiecej. tak na przemian, zeby bylo jeszcze ciekawiej. trzeba byc naprawde wypranym z uczuc. my nie umielismy.

Gość grzeczne dziewczę
Aniołek - tutaj lepiej nie szukaj, nigdy nie wiesz na jakiego psychola trafisz. Chociaż w realu też psychole się trafiają :o tararabum - no tak, z tymi uczuciami to rzeczywiście ciężko. Ale zanim się zakochaliście jak było? :P

Gość grzeczne dziewczę
No nie, dziewczyny, same porządne narzeczone i żony tu siedzą?? Co jest kurwa :o Chcę niezobowiązującego seksu!!

Gość niegrzeczny aniołek
Hej!;) ja coś takiego przezyłam...na początku sama nie wiedziałam czego chcę...a on wiedział od początku że to będzie seks bez zobowiązań..był świetnie zbudowany i boskim kochankiem..trwa to już od przeszło roku...generalnie nasze spotkania nie odbywały się zbyt często 3x w miesiącu..potem jakieś dłuższe przerwy...zawsze byłam grzeczną dziewczyną, nie spodziewałam sie że coś takiego mi się przytrafi..wiem że jak on miał dziewczynę..zdradził ją ze mną..potem przychodził ból że nie możemy być razem..bo on już widzi we mnie tylko rządze...a nie kogoś z kim mógłby być..takie związki zapewne mają dużo plusów..ogólnie luźny związek..nie musisz sie angażować..starac o niego..dzwonić codziennie, przypominac się..ale potem zobaczysz że tak to polubisz..że ciężko Ci sie będzie zaangażować..kogoś pokochać..u mnie tak jest..jestem z kimś..ale jak ta osoba mnie nie zadowala..a mojego żigolaka ciężko zastąpić jeżeli chodzi o miłosne igraszki..także Twój wybór...ważne żeby to nie wyszło poza was..wasz cały związek..to wtedy jest ok..bo w przeciwnym razie tylko kobieta cierpi.. Pozdrawiam

Gość tararabum
bylo tak gorrraco jak nigdy wczesniej z nikim innym!

Gość grzeczne dziewczę
Ale wam zazdroszczę, też chciałabym przeżyć takie namiętne chwile, nie przejmować się niczym tylko dać upust żądzy.. A potem adios, do następnego :P Od jutra zaczynam poszukiwania, a co będzie potem - zobaczymy. Może nie dożyję tej chwili, gdy zacznę się angażować ;) Myślę, że warto spróbować..

Gość współczuję...
....temu, co na Ciebie trafii, jesteś wyzuta z uczuć...:O

Gość grzeczne dziewczę
Nie jestem, po prostu chcę spróbować czegoś nowego w życiu. Miałam już kilka związków, a teraz czas na zabawę.

Gość współczuję...
myślę, że to niebezpieczna "zabawa", możesz zranić wiele osób i siebie, życie to nie je bajka...twój wybór oczywiscie

Gość tararabum
jesli wolno mi jeszcze cos dodac to uwazam, ze nie warto. ja nigdy juz tego niepowtorze. dla kilku upojnych chwil - NIE WARTO!

Gość CeIuIit
mogę CI nasrac do ryja? chcesz?

Gość ATRAKCYJNY ŻIGOLAK ŚLĄSK
Witam... W internecie aż roi się od napalonych amatorów! Jeśli jesteś zamożną kobieta, szukająca mężczyzny z klasa, który nie tylko będzie Twoim towarzyszem w łóżku ale również po za nim to poznaj mnie!- Mężczyznę zaprojektowanego dla Kobiet! Jestem atrakcyjnym brunetem w wieku 24 lat, o ciemnej karnacji i piwnych oczach, zawsze pachnący i zadbany. Wykształcony. e- mail: AtrakcyjnyMilion@wp.pl Pozdrawiam... David

Gość Żigolak a jakie
wymiary ma Twój penis?Ile bierzesz za godzinę?

Gość małybyk
z miła checia spedziłbym z tobo noc ino musze wiedziec jak wygladasz