Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość guzik_z_petelka

Czy puszczacie swoich facetow na imprezy?

Polecane posty

Gość ja puszczałam
zawsze i nigdy mu niczego nie zabraniałam, ufałam mu, był cudownym i czułym facetem, też mam czasami ochotę pobyć ze swoimi znajomymi, więc to rozumiem - a potem się okazało, że ci niby koledzy to jakieś kobiety były ech... :(

Gość wróci chętny
i co? Sądzisz teraz, ze jak tego samego faceta byś uwiązała za nogę do kaloryfera to by cię nie zdradził?

Gość guzik_z_petelka
sadze ze jesli facet bedzie chcial zdradzic to zrobi to gdziekolwiek... napisal mi o polnocy smsa zebym pamietala ze jestem jedyna:)

Gość guzik_z_petelka
ma wylaczony telefon :(:(:(

Gość afrodyta z przestworzy
ale masz problem..Gdyby moj facet sam chodzil na imprezy to nie musialby dlugo czekac zebym i ja sama zaczela chodzic-z ta roznica ze ja jestem bardziej imprezowa od swojego faceta wiec moja impreza trwalaby conajmniej do 4 ranno a nie do 24 albo 1 i z pewnoscia bylaby bardziej hm...wesola od jego imprezy...U mnie jest odwrotnie-ja moglabym isc sama ale chce byc fair do mojego faceta i nie chodze bez niego,zreszta wole bawic sie z nim po prostu niz sama..Ale jesli on by zaczal chodzic sam-to coz-i ja bym zaczela..

Puszczamy. On nie jest moja własnościa. Ani ja jego, totez czasem tez sie gdzies wypuszczam samotnie:D

Gość
Puszczać to można się, kaczki i wodze fantazji... :o

Gość guzik_z_petelka
wrocil skacowany i potulnie po mnie przyjechal ;)