Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość guzik_z_petelka

Czy puszczacie swoich facetow na imprezy?

Polecane posty

Gość guzik_z_petelka

Moj poszedl dzis od 3 miesiecy z kumplami, jeden mial urodziny, najpierw na mieszkanie a pozniej na impreze. Nie ciagnie go tam ale z okazji urodzin nie umial odmowic a mi smutno i wyobraznia mi dziala :(

Gość CeIuIit
moja mnie puszcza, ale gdyby nie chciala puscic to i tak bym poszedl

Gość guzik_z_petelka
kumple jego gadaja ze zrobil sie troche pantoflarzem bo kiedys chodzil co tydzien a teraz co 3 miesiace... a mi sie nawet co tyle nie podobaja imprezy osobne, skad mam wiedziec co on tam robi??? wychodzi pozniej na to ze brak zaufania mam do niego, albo ze jestem zaborcza :(

Gość a Ty cellilit tez jej bez
problemu pozwalasz??!!??

Gość wróci chętny
Niech idzie wróci chętniejszy! Mój mi po takich wyprawach opowiada, jeszcze będąc na rauszu, jakie koledzy mają okropne żony i jakie on miał szczęście, że trafił na mnie i taki słodki jest ...

Gość biedroneczka w dwie kreseczki
Moj beze mnie na imprezy nie chodzi. Nie dlatego, ze go nie puszczam tylko on sam nie chce. Nawet ostatnio chcialam by poszedl do kina z kuzynem (wtedy mialabym chate by sie w spokoju pouczyc), to niby najpierw sie wybieral a potem stwierdzil ze woli byc w domu.

Gość guzik_z_petelka
a skad wiesz co tam robi? moze sie mamla z inna :/

wyluzuj troche autorko bo bedziesz sie negatywnie nakrecala teraz caly wieczor a po co Ci to...zastanow sie czy naprawde zasluzyl sobie na taki brak zaufania?

Jak sie trzyma faceta za krótko i jemu to nie pasuje to i tak odejdzie :D My zazwyczaj razem wychodzimy, ael dzis jest taki dzien, ze ja nie moglam, i poszedł sam.I jest ok. Niech idzie i dorbze sie bawi.

Gość guzik_z_petelka
nie, zawsze mi pokazuje ze mu bardzo zalezy i ze mnie kocha , a moze ja po prostu za bardzo sobie wszystko wyobrazam i zazdrosna jestem...?

Gość CeIuIit
tak, pozwalam, bylem na kilku imprach jej towarzystwa, ale mi nie odpowiada, niech sama chodzi

no wlasnie...bo wiesz jesli teraz caly wieczor bedziesz sie tak zamartwiala i wkurzala to jak wroci to zrobisz mu awanture...a po co-lepiej pokaz mu ze ma do kogo wracac

Zrob paznokcie, maseczki, poczytaj, poogladaj TV - co tam lubisz. Nie ma sensu myslec o glupotach.Co innego jakfacet ciagle chce sie urwac sam. To juz do bani. Ale od czasu do czasu wręcz zdorwe jest jak sie samemu wychodzi.

ja puszczam..mam do niego zaufanie i watpie zeby jakas mu sie spodobala bardziej ode mnie..i on wie i uwielbia to moje poczucie wlasnej wartosci:)moze warto zrobic to samo?

Gość wróci chętny
Ja wiem co robi na tych imprezach, bo mi opowiada dużo, zawsze tak robił, więc jakby coś się zmieniło to byłoby od razu widać i czuć. Chłopu dobrze robi jak czasem pobędzie z kumplami. My też przecież lubimy pobawic się w damskim gronie. Oczywiście nie co tydzień - ja go tez chcę mieć dla siebie, ale raz na parę miesięcy dobrze mu robi.

Gość dziecinada
heheheh:):) smieszne ......zabrania/pozwala sie dziecku a nie doroslej osobie ....moj mi nie musi pozwalac ...jak chce gdziesc wyjsc sama to wychodze.....u nas jest 100% zaufanie dziecinada

Gość guzik_z_petelka
mowil mi nawet przed wyjsciem ze wolalby ze mna spedzic ten wieczor niz tam isc bo go tam nie ciagnie juz bo kiedys tam chodzil bo chcial kogos poznac a odkad ma mnie to ze mna mu najlepiej ale poszedl bo zawsze chodzil do tego kumpla na urodziny, wiec to mnie podbudowuje ze nie chce tak ciagle latac.

Gość guzik_z_petelka
po prostu ja sie pare razy na facetach przejechalam i boje sie znowu, ale od pol roku nie daje mi zadnych powodow, okazuje uczucie, ale te jego towarzystwo... faceci co zdradzaja.

Gość guzik_z_petelka
moj mi tez jak byl w grudniu ostatnim razem opowiadal :) on sam nie pojdzie, tylko zawsze go kumple ciagna...

Gość wróci chętny
to się w tym czasie, autorko przygotuj, bo wróci stęskniony i mile go przywitaj a nie najpierw się nakręcisz, a potem opier...lisz niewinnego

Gość guzik_z_petelka
a jaka mam pewnosc ze czegos tam nie zrobi za moimi plecami? chcial bym zostala u nas ale ja pojechalam do swojego mieszkania tzn do rodzicow, bo od miesiaca mieszkamy razem, nie chcialam jak glupia na niego czekac:(

Gość wróci chętny
albo teraz idź spać - nabierzesz sił - a jutro z samego rana ....

jak cie bedzie mial zdradzic to i tak cie zdradzi,a jak kocha i che byc z toba to moze wychodzic sam i bedzie wierny. Kochana facei zdradzaj swoje kobiety we wlasnym lozku. Spokojnie.Nie ma co panikowac.

Gość guzik_z_petelka
powiedzial mi ze bedzie wierny chocby nie wiadomo jak byl pijany bo przed oczami ma tylko mnie, ze kocha mnie naprawde i zebym pamietala ze jest taki mezczyzna co swiata za mna nie widzi, ale kumpela gada mi znowu ze po alkoholu w klubie zasady sie lamia , jedna chwila i....:(

Gość wróci chętny
rób tak dalej jak ty tu piszesz to rozwalisz sobie związek a jaką masz pewność, że w ogóle dożyjesz do rana??? już wsiadaj w samochód i idź spać, ale w waszym domu

no dokladnie..nie panikuj i nie wyobrazaj sobie niewiadomo czego bo szkoda Twojego zdrowia i nerwow...moj tez wlasnie jest na imprezie ale wiem z kim i wiem ze NIC zlego tam nie robi

"wróci chętny " ma racje-w ten sposob bardzo latwo rozwalic zwiazek bo przeciez kazdy z nas nawet jak jest w dlugim zwiazku potrzebuje czasem po prostu opoczac,pobyc z innymi ludzmi...odrobina zaufania naprawde nie zaszkodzi

Gość guzik_z_petelka
no ja tez wiem z kim, najpierw na mieszkaniu a pozniej do klubu z 4 kumplami, nie wsiade-nie mam prawka, zostane u rodzicow bo to 25 km od nich, rano z kumpela sie umowilam bo ma noge w gipsie i powiedzial ze jak nie bedzie za bardzo skacowany :/ to przyjedzie tam po mnie

Gość wróci chętny
"chcial bym zostala u nas ale ja pojechalam do swojego mieszkania tzn do rodzicow" ------>> no tak, chłop miał nadzieję na miłość z ukochaną po powrocie, a ty go olałaś :-( A sądząc z twoich planów to będzie musiał czekać prawie dobę - można się z niechęcić. A jego kumple to pewnie kawalerowie skoro mają czas na imprezy co tydzień.