Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Enigmatyczna żarówka

Czy Don Juan potrafi kochać?

Polecane posty

Gość Enigmatyczna żarówka

Czy myślicie, że facet który uznawany jest w towarzystwie za notorycznego podrywacza i imprezowicza potrafi kochać? Czy może spojrzeć na dziewczynę jak na wartościowego człwoieka z którym chciałby spędzić życie a nie jak na obiekt seksualny? Od kilku tygodni chce się ze mną umówić jeden z takich \"Don Juanów\". Wobec mnie zachowuje się bardzo okej, ale nie wiem czy to nie gra. Jak go rozszyfrować? jak poznać, czy mu na mnie zależy?

Gość qweqwqwwqeeqweqw
Zapytaj się go po prostu :)

Gość enigmatyczna żarówka
ale ja nie muszę pytać. Sam mówi, że mu zależy, że coś do mnie czuję. Prosi żebym zaufała. Ale ja się boję. Nie chcę być kolejną naiwną, która da się zranić facetowi. Po czym poznać czy taki facet naprawdę coś do mnie czuję? On może nie jest typem łotra i drania. Każda dziewczyna wie, że lubi imprezy, lubi z dziewczynami tańczyć, całować je, czasami bierze numer telefonu ale zazwyczaj nie dzwoni. Jest flirciarzem. Nie zaciąga każdej dziewczyny do łóżka (aż tak dobry w te klocki nie jest), ale lubi z nimi spędzać czas. Czy taki facet może się zakochać? Chce się ze mną umówić na randkę. Czasami pisze miłe smsy. Nie dobiera się do mnie. Jak mam to rozumieć?