Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość megaszok

Ej..... co jest?

Polecane posty

Gość megaszok

Właśnie wróciłam z weekendu z moim chłopakiem . Miało być fajnie, Zrąbała się pogoda i postanowił , że wracamy. Do mnie. Tyle , że pod moim domem oznajmił mi, że jedzie do siebie. czyli 150 km dalej...matko , co sie dzieje? na moje pytanie , co jest, miał mine dziecka , któremu ma się upiec jakaś wina. jestem w totalnym szoku! czy to są symptomy końca?

Gość megaszok
puk, puk, kobiety , hallo?

Gość faceeet38
pewnie był umówiony z inną... ech, życie...

Gość obsession202
ale tylko Ty go znasz... wiec trudno sie wypowiedzieć...odczekaj i sie nie przejmuj :)

Gość qweqwqwwqeeqweqw
Puk, puk - zapytaj się go ! Jesteś z nim i tak cienko się znacie, że krępujesz się zapytać ?

Gość joelle
u mnie bylo podobnie.... i sie skonczylo :(

Gość megaszok
no własnie nic nie rozumiem, Mam mieszkanie, puste, a on jakby nigdy nic mówi mi ,ze jedzie do siebie,Spytałam dlaczego, bo mówił mi , że zostanie , a on mi na to " nie mówiłem , że zostanę , spytałem , czy mnie przenocujesz, a więc nie skłamałem , że zostanę "Cyrk, ja pierdziele, całą droge było ok, a tu nagle taki numer, spytałam, dlaczego wobec tego nie pojechalismy do niego , a on na to " stąd cię wziąłem , tu cie odwożę" To jest chore! czy tylko mi sie zdaje , ze facet sie znudził? Nie panikuje , bo na to jestem zbyt dumna, ale chyba dobrze mi sie zdaje , nie?

Gość typówka
współczuję ci faceta, olej go, bo cham jest i prostak

Gość megaszok
no dobra,ide zwariować.....z powodu niedomówienia. Niestety, ponieważ mam 30 lat a nie 14 dobrze wiem, co sie kręci i co znajduje się za tym niedomówieniem. "ALEZ OCZYWIŚCIE KOCHANIE< ZE CIE KOCHAM< ALE CHWILOWO MAM DOSC" i tak sobie rozmyślam, jeb.nąć drina,czy jeb.nąc łbem w ścianę.... nie no jeb.nę drina.

Gość typówka
wstrętny ten twój facet, tak się po prostu nie robi, albo mówi się WPROST

Gość megaszok
no dobra, niech to ktoś wprost napisze, please... Ja chce to przeczytać , że mnie zlał. Obiecuję , że nie będę płakać!

Gość megaszok
no ..... czekam na tego kto to napisze!

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
oooo ja Ci powiem ze to nie tak do końca jest ze to że Cię olał... ja bym na razie to zostawiła w spokoju... czasem faceci tak mają...co nie znaczy ze Cię nie kocha ps. nie próbuję Cię tez na siłę pocieszać...

Gość megaszok
no własnie nie pocieszać mnie! Napisać Facet Cię Skarbie zlał , tak jak kiedys i nic nie tłumaczy takiego postępowania

Gość megaszok
o! dobrze, dobrze.... FENK JU poprosz o więcej

zignorowal cie totalnie. :classic_cool: bo chyba nie jest az tak glupi, aby swiadomie pozostawiac cie w takim niesmacznym nastroju... powiedzmy to sobie wprost: jak facetowi zalezy, to skacze w okol ciebie, a ten na takiego chyba nie wygladal? :p

Gość megaszok
no własnie skakał, aż do tamtej chwili...dlatego tak mnie to zwaliło z nóg

Gość obsession202
a to jest zagadka która zawsze mnie zajmowała. Dlaczego im się zmienia tak z dnia na dzień. :\

Gość nie nooooo
- może po prostu akurat teraz odczuł potrzebę schowania się w jaskini?? :P Oi tak podobno czasem mają :P:P Może to przez ten wiatr?? ;P

bo oni niezaleznie od tego, co czuja (sa slabi w okreslaniu tego) obieraja strategie w sposob pragmatyczny, wiec dopiero, jak sobie w glowkach dojda, ze znudzilo im sie i sie przejedli, to automatycznie zmieniaja strategie. jak sobie cos uroja we lbach, to sie tego trzymaja i brna slepo, bo mysla, ze maja racje. :classic_cool: a potem przychodzi taki syn marnotrawny i mysli, ze bedzie jak w przypowiesci. a tu zonk! za pozno, frajerze.

Gość obsession202
wiesz co?? on teraz zapewne sobie śpi albo popija piwko z kolegami , w ogóle nie myśli o tym a Ty siedzisz tu i analizujesz w głowie każdy gest, każde słowo itd

Gość obsession202
niuł brend - jaka Ty wojowniczo nastawiona jesteś ;) czytałam kiedyś kawałek Twojej historii , ale nie do końca . Widzę, że jest w miarę dobrze... to dobrze :) cieszę sie ze się otrząsnęłaś

Gość megaszok
ja go nie analizuje , ja tu zbieram dla kogoś 30o wpisów, żeby poszedł spać, a taaaki gest mam

Gość obsession202
ok

Gość megaszok
problem w tym , ze ja juz raz go opłakałam , jak myśłałam na zawsze. Okazało si , że nie na zawsze, ale mysl, ze historyjka sie powtórzy została, no i chyba dobrze, teraz jest lżej

pozwolilas mu wrocic! jak moglas? pokazalas tym samym, ze on moze sobie odchodzic i wracac, i nic sie nie zmieni. to ja mu sie juz nie dziwie. zapamietaj na przyszlosc, nie mozna tak, to oznaka braku szacunku do samej siebie. :p