Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie ma dziewic -brak motywacji

Brakuje dziewic, wiec faceci nie szanuja kobiet i sami sie nie szanuja

Polecane posty

Gość dziewicaa tez
zawsze chcialam prawiczka, ale z nimi jest zazwyczaj wlasnie taki problem ze sa malo mescy... a facet musi byc meski!!!

Gość ignesiaaaaa
widzisz nawet dziewica stwierdzila ze ty nienormalny jestes.i nie przez swoje prawictwo tylko ogolnie sam tworzysz tezy bez poparcia.dziewic brakuje?a co dzien sie nowe rodza.wiec czekaj az podrosna i lap.

Gość ignesiaaaaa
facet musi bez konkretny wiedziec czego chce od zycia. a on tylko wie ze chce dziewicy i przez to nic wiecej go nie interesuje.to takie plytkie

Gość zagrypiona
jasne ! rozdziewiczać się z doświadczonymi, ja bym tak zrobiła, jakbym mogła, niestety głupia byłam i romantyczna. Przecież to Qva boooli, więc do tego lepszy jest facet, który wie co i jak a ni jakaś sierota strzelająca spermą na odległość

Gość dziewicaa tez
szkoda troche bo nigdy z takim podejsciem nie bedzie szczesliwy, a moze nawet jest fajnym, ciekawym chlopakiem

Gość dziewicaa tez
zagrypiona - dzieki za rade;)

Gość ignesiaaaaa
watpie ze jest ciekawy. co dzien ten sam temat pisze na forum. o tych dziewicach.on jest ograniczony. watpie ze ktorakolwiek dziewczyna by chciala chlopaka ktory bylby z nia tylko dlatego ze jest dziewica! a na drugi dzien co on jej zaoferuje ?

No tutaj pisze tylko na ten temat. Ale w zyciu codziennym jestem inny. Mam wiele zainteresowan, jestem rozrywkowy i towarzyski i calkiem smialy, nikt nie wiem o moich dylematach, dziewczyny mi sie podobaja, ale na marzeniu o nich w myslach sie przewaznie konczy. Niesmialy jestem tylko jesli chodzi o tzw. podrywanie. Z kontaktami kolezenskimi czy przyjacielskimi z kobietami nie mam problemu

Ale te moje rozterki mnie wewnetrznie dobijaja, zanizaja mi samoocene i dodaja kompleksow :( :o

Gość dziewicaa tez
to sie nimi nie przejmuj! Poznawaj dziewczyny, umawiaj sie na randki jak sie zakochasz to zobaczysz ze nie bedzie mialo dla Ciebie znaczenia czy ona wczesniej kogos miala czy nie:)

Ma znaczenie, bo plakac mi sie chce, jak slysze, ze jakas fajna dziewczyna, ktora mi sie podoba uprawiala juz seks :(

A jak sie zakocham w dziewczynie, ktora uprawiala juz seks dla seksu i spala juz z kilkoma facetami? :O Przeciez ona nie bedzie do mnie pasowac i tylko sie zawiode i zraze do kobiet :(

Gość zagrypiona
no, bo sperma bedzie jej jeszcze ciekła z pipy. Ales ty niemądry!

Ale tu chodzi o podejscie do zycia, system wartosci i zasad, moralnosc, podejscie do seksu i milosci, doswiadczenia, to czy ktos do kogos pasuje czy nie. Ona nie bylaby w stanie nawet widziec moich zalet i mnie szanowac na pewno, bylbym dla niej frajerem, a ona dla mnie bylaby puszczalska i nie byloby z tego milosci. Moim zdaniem trzeba do siebie pasowac

To bylyby dwa rozne swiaty, nie byloby miedzy nami porozumienia i czegos co by nas laczyla, nie byloby zrozumienia i czegos wspolnego

Gość dziewicaa tez
jeny facet! przerazasz mnie! praktycznie kazda kobieta idzie do lozka z milosci! niektore maja pecha i zwiazki im sie rozpadaja z roznych przyczyn, a pozniej maja jeszcze wiekszego pecha i tafiaja na faceta takiego jak Ty! ktory skresla je gdy tylko dowiaduje sie ze nie sa juz dziewicami... zmien swoje podejscie bo ciezko Ci bedzie w zyciu!

No ale moim zdaniem facet prawiczek i dziewczyna, ktora z kims juz spala to dwa zupelnie rozne swiaty. Nie wiem co by mnie moglo z taka laczyc

Gość dziewicaa tez
milosc moze??? uczucie prawdziwe?? cos wiecej niz wyimaginowany problem ktory sobie tworzysz...

Nie slyszalem zeby istnialy udane malzenstwa gdzie maz spal tylko z zona, a zona miala partnera (patnerow) przed nim

Gość dziewicaa tez
no to szukaj dziewicy skoro tak Ci to przeszkadza! gdzie Ty widzisz problem bo ja juz nie wiem....?

Jak sobie pomysle, ze moge miec dziewczyne, co juz ma dosc bujna przeszlosc seksualna to mi sie w ogole kobiet odechciewa :( by mi chyba serce peklo, jakbym sie dowiedzial, ze dziewczyna do ktorej cos czuje, miala np. 5 partnerow, w tym np. seks dla samego seksu

Przeciez nie bede pytal sie kazdej dziewczyny czy jest dziewica. Poza tym wybor mojej partnerki seksualnej musi byc przemyslany, bo chcialbym miec tylko jedna partnerke w zyciu i najlepiej zeby ona tez dla mnie miala cnote

Dobranoc ide spac. Poza tym nie sadze, zeby dziewczyna, ktora uprawiala juz seks byla w stanie cos we mnie widziec, gdyz takie nie chca prawiczkow

Gość a mi sie podobasz
fajnie piszesz widac ze jestes czulym chlopakiem takim slodkim,lubie takie cechy u faceta:)

O dziekuje:) ale szczerze mowiac to wolalbym zeby dziewczyny we mnie widzialy bardziej twardego faceta, prawdziwego mezczyzne. Ale jak moga jego we mnie widziec, skoro jestem prawiczkiem :(

Gość prawiczki sa beznadziejne
facet powinien stracic cnote w mlodym wieku, zeby kobiety zaczely w nim widziec mezczyne, tylko dziewica moze jakos tam doceni prawiczka, inna za bardzo go nie bedzie chciala

Gość upuppppppppppppppppppppppppppp

Mam nadzieje, ze poznam i bede szanowal i kochal jakas fajna dziewczyne. Brakuje mi milosc w moim zyciu :( :O

Gość Dias1
Ja byłem prawiczkiem i byłem w związku z dziewczyną co miała wcześniej 2 partnerów. Efekt taki że się rozstaliśmy, nie wytrzymałem tego. Takie dziewczyny są dobre na pierwszy raz i tylko do tego. Potem szukaj dziewicy. W ten sposób zaspokoisz swoją ciekawość. Ja tak zrobiłem. Obecnie spotykam się z dwoma dziewicami i obie zaciągnę do łóżka. Ta która okaże się lepsza, z tą zostanę.

Jestes chamem