Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie ma dziewic -brak motywacji

Brakuje dziewic, wiec faceci nie szanuja kobiet i sami sie nie szanuja

Polecane posty

Poza tym w tym temacie pisalem tylko o seksie, a raczej o jego braku. A to nie jest najwazniejsza sprawa w zwiazku. Poza tym uwazam, ze te moje poglady na ten temat sa beznadziejne i wstydze sie ich i moze bym chcialbym je zmienic na lepsze

A jesli bym trafil na dziewczyne, ktora koniecznie chciala by miec prawiczka to nie wiem, czy bym sie dziwnie nie czul, ze ona patrzy na mnie z dziwnej perspektywy, sam nie wiem

A przez internet raczej tez nie szukam kobiety

Gość malinaaaa .. t
przeciez logiczne ze jesli jakas dizewczyna chce prawiczka to takiego faceta szuka a nie ze woli doswiadczonego a bedzie z prawiczkiem,no chyba to logiczne nie uuwazasz? ja osobiscie nie wyobrazam sobie byc z kims kto juz mial inna kobiete i co,tez powiesz ze na prawiczka patrzylabym dziwie?

Gość zagrypiona
jak brakuje dziewic? sama byłam dwa razy. mam koleżanke , która była 3 razy dziewicą. Zwłaszcza po pierwszym "rozdziewiczeniu" to jest jazda

Gość malinaaaa .. t
aha,no ok nic na sile w takim razie.jesli to dla ciebie taka roznica poznac kogos na necie albo w realu to zatem wybacz za zmarnowany czas,powodzenia

Gość wez facet nie truj
niby chcesz ta babe miec a jak sie nawija to tchorzysz.idz lepiej wystukaj jakas dziwe i daj spokoj ludziom

Poza tym wstydze sie, ze napisalem na forum dla kobiet i pisalem to jak jakis wrazliwy romantyk a nie meski twardziel. W realnym swiecie nikomu bym sie nie przyznal do takich pogladow, a ni, ze jestem prawiczkiem (najwyzej swojej dziewczynie). Poza tym nie wiem co moze byc interesujacego w moich durnych, niezyciowych pogladach

Gość normalnaaag
no ale jak ty chcesz ja znalezc?poznac? gosciu w poprzednim wpisie dobrze mowil,miales okazje poznac,ale spaliles,w realu poznajesz jakies? jesli panna napisala ze chce poznac to znaczy ze akceptowala twoj romantyzm,to chyba jasne co.ja jesli bym nie akceptowala no to zwyczajnie nie interesuje mnie dany osobnik a ty sie doszukujesz dziury w calym

co za obsesje macie z tymi dziewicami????wy jestescie chorzy jacys najpierw pieprzycie sie z polowa wsi a pozniej strasznie porzadnych dziewic szukacie....niedowartosiowani i zakompleksieni jestescie i tyle....

Ja nie pieprze polowy wsi, jestem prawiczkiem. A zalezy mi na porzadnej dziewczynie, to normalne

Gość dziewicaa tez
autorze - po co sie na tym forum udzelasz i takie rzeczy wypisujesz?? co niby chcesz osiagnac? kobiety nie lubia jak facet jest takim pesymista i maruda, troche wiecej wiary w siebie poza tym nie trac okazji, jak sa chetne na kontakt to czemu tego nie wykorzystasz?

Gość ignesiaaaaa
jakbys powiedzial mojemu facetowi ze ja nie jestem ksiezniczka czy wysnionym idealem dla niego tylko dlatego ze nie jestem dziewica to mysle ze do konca zycia bys juz zostal prawiczkiem z przymusu

Nie lubie nawiazywac kontaktow z osobami, ktorych nie znam i nic o nich nie wiem

Gość ignesiaaaaa
i poza tym oprocz tego ze jestes prawiczkiem jestes nudny i to jest twoj glowny problem. zmieniasz nicki a ciagle o tym samym piszesz ile mozna? maruda i pizdus to ty

Gość normalnaaag
hehe dobry on jest,czyli co,aby jakas panne poznac musisz ja najpierw znac? :D:D ej dziewczyny to chyba cos jak chude maslo :D:D

ignesiaaaaa twoj facet pewnie tez nie byl prawiczkiem, wiec dlatego mu twoj brak dziewictwa nie przeszkadzal

Gość ignesiaaaaa
ale poza twoim prawictwem nic nie masz do zaoferowania kobiecie?

wydaje mi sie ze twoj problem polega wlanie na tym ze jestes prawiczkiem...ale....moze lepiej zebym sie w jezyk ugryzla no moze palce i nie pisala nic wiecej ....kazdy moze miec swoje cele w zyciu i ty chcesz byc prawiczkiem do....no wlasnie nie wiem do kiedy...ale ja mam pytanie ile masz lat????

Gość ignesiaaaaa
i nie sadze ze gdyby byl prawiczkiem by mu to przeszkadzalo.nie jest taki ograniczony jak ty. i widzi we mnie duzo wiecej niz ty kiedykolwiek bedziesz w stanie zobaczyc w jakiejkolwiek dziewicy

Gość ignesiaaaaa
bo na drugi dzien dziwica juz nie bedzie ta twoja dziewica!bedzie juz nieszanujaca sie dziewczyna. zadna ksiezniczka tylko taka co sie z toba puscila! milo takie cos slyszec?dla twoich kumpli bedzie puszczalska

Gość normalnaaag
ej no ok niech sobie chce dziewicy ale kurde jesli sie chce to nie wystarczy siedziec i patrzec sie w sufit ona sama cie nie znajdzie,dzialaj chlopie a nie marudz ze nie ma dziewic

Gość ignesiaaaaa
co dzien sie rodzi nowa dziewica nawet kilka tysiacy takich.moze do setki zdarzy:)

Mysle, ze mam wiele do zaoferowania, a bycie prawiczkiem to w sumie moja wada, wiele kobiet na pewno uwaza, to za wade. Mam 21 lat. ignesiaaaaa - to logiczne, ze dziewica do mnie najlepiej pasuje. Bo jesli nie ona to kto? Dziewczyna co spala z szescioma facetami i uprawiala juz seks bez uczucia? To bylby chyba jakis zart

Gość normalnaaag
ale najlepszy byl tekst,nie lubi poznawac osob ktorych nie zna:D wymiekam normalnie

Gość ignesiaaaaa
nie sadze ze dziwica do ciebie pasuje.obrazasz wiekszosc dziewczyn swoich kumpli tylko dlatego ze spaly z nimi.dla ciebie sa zepsute. a swoja przyszla (jak ci sie przydarzy) zamknij w zlotej klatce i nawet palcem jej nie tykaj, bo bedzie taka jak my:)zepsuta puszczalska!tak beda o niej mowic takie marudy jak ty! i co ty na to?

Wolalbym sie zakochac w kolezance, ktora dobrze znam, duzo o niej wiem i wiem jaka jest

Nie sa zepsute. Szanuje wszystkie porzadne kobiety, nie tylko dziewice. Zreszta uwazam, ze facet, ktory prawiczkiem nie jest, nie ma prawa wymagac dziewictwa. Po prostu uwazam, ze konkretnie do mnie najlepiej pasuje dziewica

Gość dziewicaa tez
a czemu zaraz musiala uprawiac seks bez uczucia i to w dodatku z 6 facetami?! dziwny jestes... jakies wyobrazenia masz mylne na temat kobiet, ktore nie sa juz dziewicami

Gość ignesiaaaaa
i nie jestes romantykiem! daleko ci do tego!jestes wrecz obrzydliwy przez to upraszczanie i obrazanie cudzego szczescia.