Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie ma dziewic -brak motywacji

Brakuje dziewic, wiec faceci nie szanuja kobiet i sami sie nie szanuja

Polecane posty

Gość ale gadki no nie moge
walnij sie w leb babo durna,co ty jemu gledzisz,wez koles nie sluchaj tej frustratki. ja bylam dziewica bo czekalam na tego jedynego,rowniez prawiczka i co? i doczekalam sie,jestesmy ze soba juz piec lat,od dwoch jestem mezatka,jest cudowny,nasz pierwszy raz byl tak jak kazdy moze bez fajerwerkow ale o wiele bardziej liczyla sie bliskosc,zaufanie i to ze odkrywalismy ten rozdzial zycia razem,dochodzilismy do wprawy rowniez razem,to naprawde niesamowicie zbliza ludzi i zrozumia to tylko ludzie ktorzy byli dla siebie pierwszymi.takze autorze nie zalamuj sie bo bedzie ok

Dlaczego nazywasz mnie pajacem? Tylko dlatego, ze nie mam doswiadczenia i jestem prawiczkiem. Nie boje sie porownania, wiem, ze jestem prawiczkiem i dziewczyna by to jakos zrozumiala. Ale chce dziewczyne, przy ktorej bym sie dobrze czul i bym ja kochal. A nie taka co miala juz kilku partnerow, jakies przygody i by mnie pewnie nie uwazala za fajnego faceta a ja bym pewnie jej tez nie uwazal za jakas mega cnotliwa i super porzadna

Szukam milosci, ale uwazam, ze najpiekniejsza by byla milosc jakbysmy oboje byli pierwszymi i jedynymi dla siebie

Gość ignesiaaaaa
kazda byla dziewica! ja tez bylam ! to nie jest zadna wyjatkowosc bycie dziewica czy prawiczkiem bo kazdy to ma lub mial! a on sie z tym obnosi jak pajac jakis. i przez to mu sie wydaje ze bedac prawiczkiem po 20 to order trzeba mu dac!albo najlepiej dziewice w NAGRODE! za wytrwalosc zaraz zwymiotuje

Gość ignesiaaaaa
a jak dozyje 60 tego roku zycia jako prawiczek to bedzie pedofilem jak mu sie zachce 16 tolatki dziewicy. a tak to sie skonczy. bo on coaraz starszy a dziewice coraz mlodsze i to jest obrzydliwe.

Nie uwazam, ze czyni mnie to lepszym czy gorszym. Ale dlaczego ja mialbym sie wiazac z dziewczyna co miala kilku partnerow i uprawiala juz seks bez milosci dla przygody? Co ona byla by mi w stanie dac? Ona w ogole by mnie nie rozumiala, jak i ja jej pewnie. Bo to dwa rozne swiaty, rozne systemy wartosci i zasad moralnych, nic wspolnego co mogloby laczyc i tworzyc wiez porozumienia

Gość ignesiaaaaa
ale ciebie zadna nie chce. jak mozna dozyc 20tego roku zycia nie kochajac nikogo.a ciebie ktos kochal kiedykolwiek?nad tym sie zastanow a nie nad tym ze ty prawiczek zegnam pajacyku

hehe ale jazdy ,kobietko ty tak bredzisz bez sensu bo sama juz nie jestes dziewica,zauwazylam tutaj wlasnie ta zasade,ze te juz przelatane rzucaja sie na facetow ktorzy chca dziewice.ale taka jest prawda i nie ma co sie pienic,ty uwazasz ze dziewictwo nie jest istotne a to blad,bo to najcenniejszy skarb co ma kobieta,a jesli tak nie uwazasz to i prostytutka dla ciebie jest normalna kobieta a nie zwyklym worem na sperme

Gość ignesiaaaaa
ja mam meza i swoje lata . na co mi taki prawiczek? ty tez masz meza wiec sie niczym nie roznimy. ten pajacyk mi sie smieszny tylko wydaje .

jak mozna dozyc?no mozna ,to ze jakies fleje puszczaja sie majac nascie lat i w konsekwencji w wieku 20kilku sa juz mocno przegrzmocone to nie znaczy ze to jest normalne

Eeeeeeeeee tam brakuje. Rozdziewiczam je czasem, jak się jakaś nawinie. Praca to niewdzięczna i w sumie mało ekscytująca. I stwierdzam z przekonaniem, ze jest ich więcej w przedziale 18 - 26 niż się powszechnie wydaje. Dziewice, te po 20 są troche nieśmiałe i jeśli nie jest to przypadek aktywistki Ruchu-Światło-Życie, czy innych takich religijnych klubów, to prawiczek nie ma u takiej szans. To znaczy, mam wrażenie, ze statystycznie, akt defloracji wykonuje mężczyzna już wcześniej doświadczony. Nieśmiała dziewica, wydaje się prawiczkowi, twierdzą nie do zdobycia, tymczasem, zazwyczaj nie jest nawet dobrze strzeżonym fortem :D

ten pajacyk jak go nazywasz to normalny chlopak ktory jest wrazliwy,tylko na tle obecnego stanu rzeczy wydaje sie byc dziwadlem bo faceta postrzega sie jako prawdziwego mena ktory jesli nie przeleci panienki to nie mozna go okreslic mianem mezczyzny.obled

Gość ignesiaaaaa
a mi go wcale nie zal bo obraza caly czas dziewczyny ktore sypiaja z innymi a nie z nim. ze to puszczalskie itp.bo tylko dziewice sa godne szacunku .ty jako zona juz nie jestes!

Gość ignesiaaaaa
moja babcia za maz wyszla majac 16 lat. 17 lat maial jak moja ciotke urodzila. to juz puszczalska dla autora bo jak mozna w tym wiekudziecko rodzic i do 20 nie dotrwac! tylko to wtedy juz staropannienstwo bylo !a czym sie nasze czasy roznia ?tylko tym ze ludzie od razu przed oltarz nie ida po pierwszym sexie! i lpr razem z tym prawiczkiem maja to za zle spoleczenstwu

"bo to najcenniejszy skarb co ma kobieta,a jesli tak nie uwazasz to i prostytutka dla ciebie jest normalna kobieta a nie zwyklym worem na sperme" Najpierw gramatyka: "skarb co ma kobieta". Uzycie słówka "co" w takiej formie, może świadczyć o niskich lotach umysłowych, nikłym oczytaniu. Następne słowa, potwierdzają tylko to wrażenie. Prymitywizm, głupota i chamstwo. Ot, taka trójca, powszechnie występująca :p

Gość ignesiaaaaa
kiedys ludzie sex rozpoczynali w znacznie mlodszym wieku niz teraz. bo zyli 30 lat mniej. wiec nie wyzywajcie ich od puszczalskim bo taka jest natura czlowieka.to ten prawiczek jest nienormalny

Gość EEEEEE tam
I powiem ci jeszcze, że to ,że koleżanka dziewczyny powiedziała ci o doświadczeniach tamtej to NIC NIE ZNACZY. - koleżance kolezanka mogła powiedzieć, bo nie chciała uchodzić za dziwaczkę - wszyscy teraz twierdzą, że cnotę stracili w przedszkolu - koleżanka mogła cię celowo oszukać i mieć z tego ubaw, albo złośliwie przeciw tej dziewczynie - nawet jakby jej były/obecny chłopak tak by ci powiedział to to nic nie znaczy, bo ty nigdy nie będziesz wiedzieć czy to prawda do 'ale gadki no nie moge' ----> Z pewnością autor nie jest wrażliwym człowiekiem. Wrażliwy człowiek z pewnością nie umiałby przeżyć do jego wieku bez miłości. I nie chodzi tu o fizyczną miłość/seks, ale o uczucie. A z tego co tu ten chłopak wypisuje od dawna wynika, że on nigdy nikogo nie kochał, nie obdarzył nikogo uczuciem, nawet sie nie zakochał. Przecież wszyscy najpierw zakochujemy się platonicznie. A tego autor nie doświadczył jak wynika z jego słów. Jeżeli on naprawdę nie umie nikogo obdarzyć uczuciem to powinien się udać po pomoc do fachowców od psychologii lub psychiatrii. On ma problem nie z fizycznym seksem tylko z głową i uczuciami.

Gość kapusniak
Dziewczyna ktora nie jest dziewica niech nie liczy na to ze bedzie kochana dla faceta bedzie zwykla kukla do zaspokojenia popedu sexualnego ja osobiscie szukam dziewicy nie nawet pomyslec ze moja dziewczyne ktos pierwszy bzykal

nie zakochal sie bo widocznie nie pojawila sie zadna ktora by go zainteresowala,jest koles wybredny i slusznie,nie tylko kobiety moga byc,a w dodatku widac ze moze ma problem z zaufaniem,to normalne jesli ktos zaklada ze ta pierwsza ma byc i zarazem ta ostatnia,wiem co czuje bo ja tak samo czulam,obawy sa ale jak trafi na ta jedyna to rozkwitnie przy niej

Gość ignesiaaaaa
zaraz sie pewnie odezwie znowu tu lub innym tego typu topicku ze "ale ja nie bylbym dobry dla tekiej niedziewicy bo mnie z nia nic nie bedzie laczylo a taka dziewica znowu jest za niesmiala" on ciagle to samo pisze nie wazne co mu ludzie lopatami do lba wkladaja !jest po prostu gluchy i jedyne co widzi to swojego pisiorka w ciele dziewicy. i nie waze ze ja bedzie kochal czy nie.i czy ona go bedzie kochala czy nie. wazne aby byla dziewica. bo milosc nie patrzy na takie pierdoly ale co on wie o milosci?

Gość dziewica z....
fajny temacik :) no i widac ze prawiczkow tez jest troszke nie tylko dziewic,ja tez chcialabym prawiczka

Gość ignesiaaaaa
a po czym to poznacie ze jest dziewica czy nie? nawet ginekolog tego w 100% wam nie powie. a kazda jak pozna takiego swira jak autor to jesli sie w takim zakocha to mu naklamie aby koles mial lzejsze zycie

Gość kapusniak
Agniesiaaaa z tego co piszesz wnioskuje ze nie bylas dziewica dla swojego meza nie jeden Cie przelecial i teraz tak zawziecie bronisz te puszczalskie

Gość ignesiaaaaa
nie obchodza mnie twoje wnioski

Gość kapusniak
agusiaaaa ty tak swojego nabralas cwaniaro jedna!

Gość ignesiaaaaa
ja zostalam zdobyta:)

Bywalem zakochany, ale tylko platonicznie i zadnej o tym nie powiedzialem. Ale zdarzalo mi sie byc zakochany, chociaz tylko ja o tym wiedzialem

Poza tym niektore dziewczyny same osobiscie mi mowily w czasie jakichs rozmow, ze uprawialy juz seks. Poza tym jak dziewczyna miala chlopaka przez dluzszy okres to male prawdopodobienstwo, ze do nagosci miedzy nimi nie doszlo

A do kobiet, ktore uprawialy juz seks nic nie mam i jesli sie nie puszczaly to logiczne, ze za puszczalskie ich nie uwazam. A jesli dziewczyna ma 20 lat, spala z 5 chlopakami albo i wiecej, lub uprawiala seks bez milosci to dla mnie juz pod puszczalska podchodzi i przesadnie cnotliwa i wzorowo prowadzaca sie nie jest

Gość kapusniak
wiem udawalas dziewice i tak go zdobylas cwaniaro