Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dertkka

zimna woda w szpitalu....2 dzień..normalne?

Polecane posty

Gość dertkka

Moja mama jest w szpitalu.Odkąd ją przyjeli dzisiaj drugi dzień mija w łazience ma zimna wode o kąpieli nie ma mowy....pytają pielegniarki kiedy będzie ciepła to te odpowiadają nie wiem...tak może być? Jak to kobieta w warunkach domowych wychowana chce umyc włosy,zadbać o higiene intymną...w lodowatej wodzie? Salowe olewają temat i mówią nie wiem kiedy będzie itd.Mi to nie pasuje chcę wiedziec czy to awaria chwilowa czy szpital oszczędza obojętnie co ale chce znać przyczyne.Jutro jak pójde odwiedzić Mamuńke i okaże sie że 3 dzień nie mają ciepłej wody chce uderzyć od razu do dyrektora szpitala i wole powołac sie na coś konkretnego jakiś konkretny wymóg szpitalny (paragrafy itd) zna sie ktos na tym?

Gość Promka
nie znam sie na przepisach ale nóż sie w kieszeni otwiera kiedy pomyśle jak oni traktują pacjentów. moja mama też jest starszą chorą kobietą i po ostatniej zapaści cukrzycowej nie chcieli jej przyjąć na oddział bo był strajk. uruchomiłam stare znajomości i w końcu z wielkiej łaski ją przyjęli (po interwencji mojej kolezanki, też lekarza). leżała sama w 6 osobowym pokoju, bo w ogole nie bylo pacjentów. opieka była żałosna nawet nie chce do tego wracać :O człowiek jest bezsilny w obliczu takiej ignorancji. musisz chyba uderzyć do dyrektora albo ściągnąc im na łeb telewizje, a przynajmniej postraszyć 'Uwagą' czy Sprawą dla Reportera.

Gość ewe324
Byłam w szpitalu w lutym i woda była zimna, aby sie umyć gotowałam sobie wodę w czajniku i przecierałam ciało gąbką, poza tym wspaniałomyslne pieleniarki ciągle wietrzyły, przede wszystkim w łazienkach, myslę że gdyby nie bliscy ktorzy przyniesli mi cieple ubrania w ktorych spałam nie przeżyłabym pobytu tam

Gość ewe324
aha to był poprzedni, zimny luty a nie ten w tym roku

Gość ewe324
miałam goraczke a skonczyly sie tabl p/goraczkowe - pobyt byl szokiem dla mnie