Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedlugo 18stka

Prawo jazdy

Polecane posty

Gość gość
18 jest chyba najlepszym wiekiem do robienia prawka, ale jak na razie nie możesz to polecam czytać artykuły na stronach takich jak auto-motor-i-sport.pl, bo zawsze to coś pomoże i powiększy wiedzę

Gość gość
Uczyłam się do egzaminu na prawo jazdy w https://manewr.com.pl/ - świetna szkoła, doskonali instruktorzy. Świetnie sie sprawdzili, zdałam egzmain za pierwszym razem. Polecam bardzo.

Gość gość
Za nasz sukces na egzaminach państwowych odpowiadają szkoły jazdy, do których chodzimy. Jeżeli poszukujecie odpowiedniej szkoły nauki jazdy to mogę wam polecić www.sokol-szczecin.pl w Szczecinie. Dzięki nim zdałam prawo jazdy.

Gość gość
gość 2018.05.22 Uczyłam się do egzaminu na prawo jazdy w https://manewr.com.pl/ - świetna szkoła, doskonali instruktorzy. Świetnie sie sprawdzili, zdałam egzmain za pierwszym razem. Polecam bardzo. Bardzo polecam tę szkołę. Ja się też wszystkiego nauczyłam właśnie tam! Świetna sprawa!

Gość gość
Dzięki temu że trafiłem na dobra szkołę jazdy to i poszło mi dobrze. Kurs robiłem w http://ledwojade.pl/ Naprawdę mega fajni instruktorzy, którzy potrafią uczyć. Inni narzekali na swoich instruktorów, ja się ze swoim zakumplowałem. Dzięki temu że nauka była na luzie nie spinałem się i szybko przyswajałem wiedzę.

Gość gość
Niedawno zadałam prawo jazdy kategorii D i zajęłam się przewozem osób. Jeżeli też myślicie o tym by zostać zawodowym kierowcom to polecam wam zajrzeć na stronę www.autosugestia.com.pl Tam wykonują badania psychologiczne dla zawodowych kierowców.

Gość Karmelinna4
A ja mam pytanie odnośnie kursów doszkalających. Bo znalazłam ciekawą ofertę na http://szkolajazdysubaru.pl/ w tym zakresie i teraz zastanawiam się, czy, jeśli mam prawo jazdy już prawie 10 lat, a nadal boję się jeździć, lepiej wykupić sobie jazdy w zwykłym OSK, czy właśnie zapisać się do takiej szkoły?

Gość Joaśka44
Ja mogę śmiało polecić również sprawdzoną przeze mnie szkołę jazdy OSK Pegaz https://www.prawojazdy-poznan.com.pl/ w której robiłam kurs na początku tego roku i naprawdę jestem zadowolona nie tylko z tego ze udało mi się zdać egzaminy, ale również samego przebiegu ponieważ godziny mijały szybko i w miłej atmosferze. Bez większych stresów nawet jak coś mi nie wychodziło to spokojnie to powtarzaliśmy. Nauczyłam się również kilku "myków" które przydają mi się do dziś w jeździe po mieście :)

Gość Oliwia

jeśli chodzi o Prawo Jazdy, to myślę, że kluczem do sukcesu jest wybranie dobrego ośrodka szkoleniowego. Ja osobiście polecam ALB w Gdańsku. Super wykłady, niska cena i wysoka zdawalność!

Gość Marta

święte słowa, Oliwio - dobry Ośrodek to klucz do sukcesu. I rzeczywiście ALB był dla mnie najlepszy.

Gość Bożena

Tak ALB też jest dla mnie najlepszą szkołą jazdy. Oprócz zdawalności i niskich cen maja przede wszystkim doświadczonych instruktorów i doskonały plac manewrowy. Polecam.

Gość gość

Jeżeli mieszkacie w Olsztynie lub okolicach to skontaktujcie się z firmą www.testosk.pl Jest to świetna szkołą nauki jazdy, dzięki której zdałam państwowy egzamin. Pracują tam mili i doświadczeni instruktorzy, którzy wszystkiego was nauczą.

Gość sieć

Uważam, że powodzenie związane ze zdaniem prawka jest uzależnione od szkoły jazdy, ale i instruktora. Ja na przykład jestem pewna, że w innej szkole niż Sokół ze Szczecina miałabym ogromny problem ze zdaniem. Tutaj na szczęście mogłam liczyć na profesjonalną naukę i niebywałe przygotowanie do egzaminu, który zaliczyłam za pierwszym razem!

Gość Natalka N.

Alb to moim zadaniem najlepsza szkołą jazdy, Mają doświadczoną kadrę, bezpieczne auta i dostosowują jazdy do potrzeb indywidualnych klientów.

Gość daroos

W Lublinie dobra szkoła jazdy to szkolyjazdypzm.pl Ja tam dzięki nim zdałem za trzecim a nie ósmym razem jak niektórzy moi znajomi 🙂 Super instruktorzy, bezstresowo.

Gość Ewa

Ja też zdawała w szkole jazdy alb i uważam to za najlepszą decyzję w życiu. Bardzo dobrze tłumaczą i uczą jeździć. Zdałam za pierwszym razem i wiem ,że jestem świetnie przygotowana.

Gość wikko

Jeśli o Łomżę chodzi to bardzo dobra szkoła jazdy www.osk-borawski.pl/ Dobrze że na nich trafiłem, bo dzięki temu zdałem już za drugim podejściem, maja fajnych instruktorów, dobry poziom nauczania. Współczuję tym co zdają po pięć czy sześć razy, to jest masakra.

Mi udało się zdać prawo jazdy za 2 razem. Za pierwszym strasznie się zestresowałam i popełniłam prosty błąd. Jeśli jesteś z Lublina mogę polecić Ci szkołę nauki jazdy www.cskrozped.pl. Na pewno przygotują Cię dobrze do egzaminu.

Gość Innka

Akurat jeżeli chodzi o wybór szkoły jazdy to też poprę odpowiedź poprzedniczki w zakresie OSK Pegaz z Poznania, która bardzo dobrze szkoli kierowców i jestem tego sama przykładem ponieważ zdałam z ich pomocą oba egzaminy za pierwszym razem. Zajęcia były prowadzone przez p. Łukasz bardzo dobrze, bez niepotrzebnych nerwów więc na egzamin również poszłam dobrze przygotowana i zarówno teorię oraz praktykę zdałam jakimś  cudem za pierwszym razem 🙂

Gość morgwaj

Ja z kursem dobrze trafiłem bo na szkolyjazdypzm.pl To najlepsze miejsce na kurs jeśli chodzi o Lublin, mają tam bardzo dobrych instruktorów, uczą dobrze i bezstresowo.

Gość Weronika
Cytat

Ja zapisałam się na kurs do Akademii Nauki Jazdy i bardzo sobie cenie tych instruktorów i samą naukę. 

Gość olaff

Zdecydowanie jeśli chodzi o to sprawdzi się www.ledwojade.pl/ To najlepsze kursy na prawo jazdy w Warszawie. Już kilkoro znajomych tam posłałem i wszyscy, tak samo jak ja, są zadowoleni z wyboru. Mają tam świetnych instruktorów.