Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ALIKA

NAMIETNI WACHACZE WSZYSTKIEGO...

Polecane posty

ja namietnie wacham wszystkie ksiazki, gazety, magazyny... Mam tez obsesje na punkcie nowych zapachow (perfum) Wpisujcie sie wrazliwe nochale :)

Gość nochal
a ja wacham kupe, serio!

Gość Ja zawsze wącham tabletki
do zmywarki. Mają w sobie coś przyjemnie drażniącego nos :P

Gość ja wącham
ręce jak smierdza bo często głaszcze psa to myję najmłodszemu dziecku też bo musż epilnowac jej czystości wącha swoje bluzki pod pachami czy smierdza mimo dezodorantu

Gość ja wącham
jak smierdza dp [rania ida człowiek ogólnie jest wąchaczem jak ściery smierdzą to je wygotowuje haj ręczniki coś sa niewyrazne piore a najbardziej smierdzą męskie skarpety:P

Gość goddessa
ja wacham swoje pierdy, jak puszcze smrodka to nie uciekam tylko czekam az podjedzie do nosa :)

Gość ja wąCHAM
zapalniczkę-przyciskam guziczek i delektuje się zapachem gazu....poezja wącham też szampony do włosów, każdy tester w sklepie musze powąchać -perfumy dezodoranty itd. Mydła uwielbiam wąchać. świeze pranie, kota jak wroci z pola i pachnie wiatrem-lubie się przytulać do niego wtedy. lubie tez zapach świeżej wątroby wołowej- nie wiem czemu, bo mięsa nie tknę nawet patykiem:)

mój dziadek był szewcem i jako dzieciak uwielbiałam wąchać taki żółty maziowaty klej do butów

Ten klej to butapren.. :D Za moich młodych lat walalo sie pełno foliowych torebek z tym klejem, po klatkach schodowych.

ja mam obsesje na punkcie ścian piwnicznych(mogłabym je lizać), uwielbiam świeżo położoną gładź i tak jak wszyscy uciekają ze świeżo malowanego farbą miejsca tak ja stoje i ućpawam się tym zapachem :D lakiery do paznokci też mi kręcą w nosie :)

Gość dgfdhf
a ja uwielbiam wachac wlosy i skore mojego mezczyzny