Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Agula85*

pocą mi się stopy - POMOCY!!!

Polecane posty

Może to trochę śmieszny problem ale dla mnie bardzo poważny. Bardzo pocą mi się stopy. Szczególnie gdy jestem w pracy. Nie wiem może to działanie stresu. W każdym bądz razie jest to dla mnie bardzo krępujące. Nie wiem czego mam używać aby mniej się pocić?

Gość podnoszęeę
podnoszę

proponuje preparaty Sholl --> są dobre :) niestety nie wiem czy pomogą na nadmierne pocenie się stóp, mysle że warto sprobować :)

Gość
jest taki puder do stóp w aptekach- zabija nawet największy smród- nazywa sie : PEDIPUR i sie go stosuje raz na dwa tygodnie ,no chyba ,że komuś capią naprawde mocno... tedy raz w tygodniu .

Gość
Acha i pamiętaj - nie za grubo smaruj-wystarczy cieńka warstwa.I napisz czy pomogło!

Gość
Nie ma sprawy! Polecam sie na przyszłość!:-)

Gość her_bacianka
świetnym sposobem jest olejek z drzewka herbacianego kupisz go w aptece nalej do miski ciepłą wodę dodaj ok. 30 kropli olejku mocz nogi 1-2 x dzienne efekt murowany przy okazji znikną ewentualne pekniecia pięt paznokcie dostaną zabezpieczenie p/grzybiczne roznosząca się woń drzewka herbacianego ukoii stresy i napiecia JA TO STOSUJĘ I JEST SUPPER...! POCENIE, PĘKANIE ZNIKA...! ZARAZ ZAKOŃCZĘ BUSZOWANIE W SIECI I IDĘ NA RELAX Z DRZEWKIEM

Gość często rób pedicure
noś tylko obuwie z naturalnych materiałów, kup w aptece ANTIDRAL (jakieś 13zł) działa!!

Gość
Za to zajmuje od cholery czasu......

Gość her_bacianka
bzdurzysz... siadam w fotelu pstrykam TV oglądam a nogi się moczą... czasem nawet troszkę zasnę a nogi się moczą...

Gość her_bacianka
wcale nie mówię że Twój sposób jest zły....

Gość
her_bacianka - to kataru możesz dostać jak ci sie przysnie (w zimnej wodzie)....

Gość
w sumie to masz dobrze - czas na tv ... aż zazdroszcze...

Gość her_bacianka
bom ja już jest w wieku "poprodukcyjnym" to se i odpoczywawszy ;););) woda szybko nie stygnie, mam wielgaśką michę i dużo wody goracej wlewam... kocham takie "zabiegi" to moja namiastka SPA :)