Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość need_help

doradźcie na temat farby do włosów

Polecane posty

Gość need_help

od niedawna farbuję włosy na ciemny brąz, dobrze mi z tym :p tylko mam problem tego rodzaju, że długo po farbowaniu na poduszce zostają ciemne plamy od farby do włosów... używam garnier color naturals, może inne są trwalsze? macie jakieś doświadczenia?

Gość need_help
rany, nikt nie doradzi? :(

Gość _nina_nina_
wiesz dziwne, ja farbowalam wlosy na braz przez prawie 3 lata i nie mialam takich problemow... nie wiem, moze nie wystarczajaco je plukasz? mycie nie pomaga? ja farbowalam, dobrze plukalam, nakladalam zaraz na to tone dobrej maski do wlosow (nie uzywalam tych dolaczonych oryginalnie do opakowania, bo bylo ich malo, a ja mam dlugie wlosy), po jakis 20 min zmywalam (czasem nawet trzymalam dluzej ta maske, zeby choc troche te wlosy zregenerowac. nigdy nie mialam plam na poduszce... nie umiem ci doradzic, niestety:(

uwazam ze farby garniera nie sa dobre. Ja zaczęłam używać Loreal Casting, ciemny brąz, nie schodzi wogóle, trzyma sie bardzo długo, tylko odrosty sie pokazują i dlatego musze farbowac, gdyby nie odrosty farba by wyglądała przez kilka miesięcy jak ciagle swieża