Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AntyRydz

nadchodzi armia dzieci terrorystów katolickich

Polecane posty

W stanach powstał film \"Obóz Jezusa\" o tym jak w USA tworzy się z dzieci chrześcijańską Armię Boga, która ma przejąć władzę i wprowadzić chrześcijański porządek, na wzór islamskich obozów szkoleniowych dla religijnych ekstremistów. Podczas jednego z występów członkowie \"Kids on fire\" w kamuflażach, uzbrojeni w kije, tańczą wojenne tańce w rytm chrześcijańskiego heavy - metalu. Jeden z najlepszych filmów dokumentalnych ostatnich lat. To początek terroryzmu katolickiego. Niestety nic lepsi nie są Katolicy od Islamistów.

Gość tak myslisz
mysle ze powinnas byc konsekwentna w tym przekonaniu i gdy umrzesz(bo kazdy kiedys musi) to popros zeby nie bylo ksiedza na twoim pogrzebie i znaku kszyza na grobie.

Gość szok i jeszcze raz szok
wstyd dla Katolików, ale w stanach mają 100 razy więcej po.jebów jak rydzyk, więc co się dziwić

nie zamierzam mieć pogrzebu religijnego NIGDY. Mój testament jest jasno określony. Kremacja. Rodzina wie i nie jestem pierwszy i nie ostatni. U nas się kremuje zwłoki albo przekazuje akademiom medycznym.

ani ja, ani moje dzieci nie jesteśmy chrzczeni, od pokoleń jesteśmy ateistami

Gość swietnie
badz ateistą dalej, z ateistą czasami mozna tez grzecznie podyskutowac na temat religi i wysluchac rownierz ,ale co innego gdy takowy ateista ma w nosie chrzescijanizm i tylko sie wysmiewa

Gość mam nadzieję że terroryści
katoliccy nie będą tak głupi jak islamiści i sami siebie zabijać...

Gość mam nadzieję że terroryści
tylko terrorystów islamskich