Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dzonek miedziany

W czym wdg Was przejawia się dojrzałośc do małżenstwa i ....

Polecane posty

Gość Dzonek miedziany

jak wyobrażacie sobie świętowanie niedziel w swoich przyszlych rodzinach,lub jak ją świętujecie już je mając.Jestem ciekawa jak jest u innych ludzi.

nawet jak bym jakimś dziwnym zrządzeniem losu znalazł dziewczynę i jeszcze dziwniejszym przypadkiem wszedł z nią w związek małżeński, zakładając rodzinę.... taa jasne :D... to nie zamierzam świętować niedziel

Gość ja nie wiem czym
bo jestem panną, ale zareczona i z chęcią się dowiem , jak to jest z tą dojrzałością?

Gość ano ano ano...
swiętowanie niedziel w mojej rodzinie: 1 spanie do czasu az się wyśpię , 2 podrzucenie dzieci tes cio już w sobotę , w ten sposób zyskuje czas na poranny seks,3 sniadanie tylko z mężem w błogim lenistwie, 4 wyjście gdiześ ze znajomymi, 5 kino, film, wanna,cokolwiek razem z mężem a bez dzieciarów, 6 znów seks, 7 dzieciary odbieram w poniedziałek i tak będzie sie im lepiej zyło , kiedy zobacza szacunek i oddanie u rodziców.Pozdro. Ps. Nauki kościoło w tej dziedzinie, to ja mam w głębokiej dupie, bo sama pochodzę z "katolickiej rodziny" , w niedziele sniadanko rodzinne , kościołek, kino familijne w TV , a cły tydzień latające meble , talerze, bijatyki i wyzwiska. Zajebioza!

Gość mała.bardzo.zagubiona
hahaha :D ale się uśmiałam - świetny patent... Kościółek też potrzebny - najlepiej gdzieś do południa, ale pomysł z dziećmi u teściów przedni!