Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laik

słuchawki i mikrofon do skype

Polecane posty

Gość przepłacać a po co
jeny jak najtańszym kosztem góra 30 zeta na co wiecej

Jaruś rzuciłeś hasło na USB, wrzuć coś więcej , jestem zainteresowany.

No mają radio i możesz je zabrać na spacer :) ale oprócz tego możesz bezprzewodowo podłączyć je, jak i mikrofon, do kompa.

Jeżeli twoje zapytanie jest nadal aktualne. To z czystym sumieniem polecam ci creativy HS-800. Są bardzo wygodne i w są przystępnej cenie. Poszukuj ich sobie w necie bo tam znajdziesz je najtaniej.

Gość gość
Cześć :) czy możecie mi doradzić jaki wybrać mikrofon do skype? Chodzi mi o sam mikrofon, bez słuchawek. Chciałabym żeby jakość dźwięku też nie była niska. Znalazłam taki http://www.conrad.pl/Mikrofon-Trust-Starzz,-jack-3,5-mm.htm?websale8=conradπ=918006&ci=SHOP_AREA_37345_0409031. Wydaje mi się, że jest solidnie wykonany. Czy ktoś z was posiada już taki i mógłby napisać jak się sprawdza?

Gość gość
Cześć usmiech.gif czy możecie mi doradzić jaki wybrać mikrofon do skype? Chodzi mi o sam mikrofon, bez słuchawek. Chciałabym żeby jakość dźwięku też nie była niska. Znalazłam taki http://www.conrad.pl/Mikrofon-Trust-Starzz ,-jack-3,5-mm.htm?websale8=conradπ=918006&ci=SHOP_A REA_37345_0409031 Wydaje mi się, że jest solidnie wykonany. Czy ktoś z was posiada już taki i mógłby napisać jak się sprawdza?

Gość gość
ja nie posiadam takiego, ale wygląda całkiem dobrze, na rozmowy typu skype pewnie się nada :)

Gość przykład
a może jednak ze słuchawkami? wtedy mikrofon jest bliżej ust