Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WATKA CUKROWKA

co faceci mysla o kobietach ktore uprawiaja sport dla urody?

Polecane posty

Gość WATKA CUKROWKA

Gość mntye
nic. NIe popieram i nie zabraniam. NIe to wada ni zaleta.

Gość maczomenzewsi
oceniaja pozytywnie co za roznica z jakiego powodu wazne ze uprawiaja a nie siedza przed tv i wcinaja czipsy z biedronki po czym waza 100 kg

Gość polski koksownik
jakos nie moge do tej pory przekonac mojej dziewczyny do wziecia paru tapsek dekadurabolinu, paru tableteczek ruskiego metanabolu, pare strzalow omnadrena łączonego z vinstrolem,jesli to zrobi to wtedy moge powiedziec ze wie co to sport

Gość WATKA CUKROWKA
Hmmmm ale lubicie czuc te wszystkie wyrobione mięśnie ,a i mam jeszcze pytanie ja mam dosyc wysportowana pupe to znaczy nie jest plaska a coraz bardziej odstająca .kolezanka mowi ze wygladam w obcislej spodnicy jak murzynka:-(

Gość innej bym nie tknal
:classic_cool:

Gość mntye
jakos nie kreca mnie miesnie u kobiet , nawet jak sa one małe. Zdecytdowanie lepiej czuc jak kobieta jest miekka jak poduszka , a nie twarda jak facet w ropznych miejscach.

Gość moj brat zdecydowanie
woli takie ;)

Gość WATKA CUKROWKA
A wiecie meżczyzni ile kobieta musi sie nacierpiec,napocic,ile wyrzeczen by miec faceta takiego jakiego chce?:D oj ciezka batalia

Gość mntye
dosyc wysportowana pupe to znaczy nie jest plaska a coraz bardziej odstająca moim zdaniem to facet powinien miec odstającą i twardą pupę . Kobieca powinna być miekka i nizej zawieszona bardziej w ksztalcie gruszki.

Gość WATKA CUKROWKA
Ja mam bardzo umiesniony brzuch i z tego jestem dumna i moja talia jest naprawdę super ,a odnosnie mięsni nie mam takich jak kulturystka,ale czasem chcialabym to wszystko rzucic i nawpierdalac sie slodyczy i caly tydzien spac i zrec ,ale moj wyglad mnie zobowiązuje bym ciagle dbala o siebie ,ale mam juz dosc:-(

Gość mntye
Ja mam bardzo umiesniony brzuch to juz chyba wole duzy . Jakos umiesnione laski mnie nie krecą.

Gość WATKA CUKROWKA
mntye bo mnie nie widziales to nie gadaj ,no napewno nie uwierze w to ze podobaja ci sie zwaly tluszczu na brzuchu u kobiet,jakies wiszace faldy a nie zgrabniutki brzuszek ,gdzie pod skora widac kaloryferek:D

Gość polski koksownik
a ja mam specjalnie wyhodowane miesnie na swoim ciele.ale co z tego jak na sniadania wstrzykuje sobie zastrzyk vinstrolu w pupe i czasami leci mi mleko z piersi

Gość mntye
nie zwały , ale chuda jak szkapa tez nie moze być. Wielki tyłek sa dobre . NAjlepsze sa takie co mają 165 cm wzrostu i 58 kg wagi takie co maja 165 i 48 sa moim zdaniem za chude i aseksualne.

Gość WATKA CUKROWKA
polski koksownik ja cwicze fitness zawodowo takze

Gość mntye
gdzie pod skora widac kaloryferek raczej mi sie nie podoba . KObieta ma być miekka . Nie za gruba nie za chuda i bez treningu . Kaloryferek jest twardy wiec odpada.

Gość WATKA CUKROWKA
173/waga 65kg-więc czy moja waga wskazuje na suchara?mOJE CIALO TO MIęSNIE

Gość WATKA CUKROWKA
mntye...fakt wszędzie jestem baardzo twarda . nawet takie piersi posiadam;-)

Gość mntye
jezeli tak , to nie mam nic przeciwko takim spotsmenkom

Gość WATKA CUKROWKA
heheh dobre i cos w tym jest,ale ta laska jest przy mnie gruba:-)

watka cukrowa--> jakos na mysl o miekkim ciele to mi niefajnie, naleze do kobiet ktore wola byc wysportowane nie miekkie brrr... I tak sie wszystkim nie spodobasz :)

Gość mntye
szkoda . Bo wlasnie takie mi sie podobają. Jezeli kobieta jest lzejsza to nie jest wystarczajaco miekka i nie da sie przytulic . Ona moim zdaniem ma idealne wymiary.

Gość mntye
jak ci chuda laska usiadzie na kolanach to peknąc jaja mogą , bo jest twarda od spodu , a jak twierdze powinna miec ciało , a nie kosci . Przez ciało mam namysli około 58 kg wagi , a nie 90 kg czy 48 kg.

Gość WATKA CUKROWKA
leniwakotka wiem ze nie wszystkim sie musze podobac,ale generalnie smieszą mnie stwierdzenia ze kobieta musi być miekka ,ile czytalam tu wątkow ze puszysta to bleee,jak kobiety dbaja o siebie i ćwicza sa naprawde apetycznie umięsnione to tez nie hehehehehehe.jednak ja wiem jak to dziala w realu .tak tylko tu klikam dla zabicia czau i o 18 biegne na trening:D

Gość mntye
jak laska ma tylek miekki to jaja nie pękną.

Gość WATKA CUKROWKA
mntye..moze masz jakies przepiorcze jajeczka i dlatego boisz sie tak twardej dupy?:D