amelusia 0 Napisano Marzec 2, 2008 Witam. Byłam u gin w 18 dc i endo miałam 16 mm. A będąc w 11 dc miałam 8. Lekarz powiedział, że jego okiem to doczesna ciąża. Owulacja stwierdzona z prawego jajnika i mówił że moze mnie pobolewać ten prawy. A mnie nic on nie boli tylko cały czas czuję lewego. Kurcze co to moze być? Pozdrawiam i liczę na pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amelusia 0 Napisano Marzec 2, 2008 nikt nie wie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amelusia 0 Napisano Marzec 2, 2008 up up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Marzec 3, 2008 1. Na tym etapie domniemywać można wszystko a niekoniecznie można mieć rację (ponadto zagnieżdżenie to złożony proces i większość ciąż na tym etapie ulega samoistnemu poronieniu). niczym się nie sugeruj a w dniu spodziewanej miesiączki zrób test2. Pobolewanie jajnika nie świadczy o ani o tym że z niego wyszedł pęcherzyk ani tym bardziej, że to ból owulacyjny.Mnie do dziś pobolewa jajnik lewy, od okresu przedowulacyjnego a jestem w 15 tc i Dzieciak jest z prawego jajnika. Odczucia są niczym w porównaniu do sprawdzonego sprzętu.Pobolewanie może mieć setki różnych przyczyn. Nikt Ci nie powie co to może być, bo może nie być nic, ot, wchłanianie pęcherzyków, ucisk pozostałych na otrzewną i okolice. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach