Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta20*

Co Się Ze MnĄ Dzieje?

Polecane posty

Gość Marta20*

Od 4 miesięcy chodze ciągle senna i zmęczona, gdybym mogła to bym potrafiła spać w dzień i noc, w szkole ciagle ziewam choć chodzę spać o 10 , spię głęboko, to nadal czuję się niewyspana, po obiedzie ucinam sobie drzemkę, potem ucze się , lub wychodzę gdzies z przyjaciołmi, w nocy nie mam problemu ze snem... Ciagle mi zimno(mam zimne nogi i stopy) mam problemy z krążeniem, mimo młodego wieku (mam 20 lat ) zaczeły mi sie robić żylaki- nadajace sie juz do operacji!;/ Byłam z tym u lekarza, cisnienie w normie, krew rownież wiec anemia i cukrzyca odpadają, badania hormonów tarczycy rowniez przechodziłam i wszystko w porzadku! Nie wiem juz gdzie mam szukać pomocy, staram sie tyle nie spac , chodze na dwór biegam, gimnastykuje sie, niestety to nic nie daje:(

Gość jak to jest z wami
syndrom chronicznego zmęczenia

Wydaje mi się ze nie... to sa objawy ja nie mam zaburzen koncentracji nic mnie nie boli, jedynie ciagle chce mi sie spac:( 1) utrzymujące się pół roku lub dłużej ciężkie, chroniczne zmęczenie, które nie ustępuje po odpoczynku. Lekarz musi wykluczyć inne schorzenia. 2) cztery lub więcej z wymienionych niżej objawów (utrzymujące się przynajmniej przez 6 miesięcy): a) zapominalstwo lub problemy z koncentracją uwagi, b) ból gardła, c) wrażliwe węzły chłonne szyi lub pachy (limfadenopatia, czyli powiększenie węzłów chłonnych wskutek stymulacji antygenowej), d) bóle mięśniowe (mialgia) bez obrzęku, e) osłabienie mięśni - w szczególnym miejscu lub ogólne - bez wyraźnej przyczyny, f) bóle stawów - często wędrujące, bez opuchlizny czy zaczerwienienia, g) bóle głowy (nowego rodzaju, o nietypowym przebiegu albo sile), h) niedający odpoczynku sen i poczucie bycia chorym lub przeżywania depresji, i) zaburzenia snu - spanie zbyt długo (hipersomnia), problemy z zaśnięciem lub bezsenność, j) zmęczenie utrzymujące się ponad 24 godziny po wysiłku, który w normalnych warunkach powinien być z łatwością tolerowany, k) niezwykłe reakcje układu nerwowego: zwiększona wrażliwość na światło (fotofobia), drażliwość, dezorientacja, zaburzenia myślenia (wszystko znajduje się jakby za mgłą).

Gość jak nic
jesteś w ciąży

Gość dziwny jest ten świat
A może to objawy cukrzycy?Zrób sobie badania na hormony tarczycy i inne.Powinnas skonsultować sie z lekarzem,bo to może (ale nie musi)byc objawem jakiegoś schorzenia.

Gość GoSia_201
Ni chce Cie martwic ale miałam takie same objawy poszłam do lekarza i okazało sie że mam cukrzyce....

Gość Marta20*
I wogole mysle tylko o jednym o pozadnym wyruchaniu mnie gleboko az padne....