Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pensetka

OBJAWY CIĄŻY

Polecane posty

Gość pensetka

Witam, mam problem. Chcialam sie Was poradzic. Ostatnio ( w lutym doklanie) podaczas wpolzycia zdarzylo sie tak, ze kilka razy pekla nam prezerwatywa. Na dzien dzisiejszy spoznia mi sie okres(dopiero 5dni, ale zawsze cos, bo mialam regularne cykle jak w zegarku) i sikam jak opetana, potrafie co 5 min chodzic do ubikacji i zawsze jestem , ze tak powiem "pelna", wiec z nerkami raczej problemu nie mam. Moja przyjaciolka uwaza, ze to moga byc pierwsze objawy ciazy. Chcialam zapytac innych kobiet co o tym mysla? Prosze o odpowiedzi. Pozdrawiam

Gość lolae
zrob test

Gość pensetka
jutro chyba sie pofatyguje do apteki dla swietego spokoju. najbardziej mnie niepokoi to ciagle sikanie, nigdy tak nie mialam, wczesniej moglam normalnie caly dzien przechodzic bez odwiedzania co kilka minut toalety, a teraz..

Gość zla zmora
Ja tez sikalam i mam teraz blizniaki :) oczywiscie nie od sikania ale objaw podobny mialam zero rzyganka tylko sikawka caly czas :D

Gość pensetka
prosze pomozcie, co z tym czestym sikaniem? to objaw ciazy czy nie?

Gość pensetka
;/

Gość jskjsk
czesty sikanie jest owszem objawem ciązy ale dopiero w póxniejszym jej stadium.

Gość pensetka
dzieki za odpowiedz:) jutro zrobie test, zeby spokojnie spac w nocy, bo troche mi stracha przyjaciolka napedzila

Gość katarzynac74
jkhk

Gość katarzynac74
DROGA PENSETKO,CZęSTE SIKANIE I UCZUCIE PEłNOśCI MOżE NIESTETY BYć OBJAWEM CIążY.ROZRASTAJąCA SIę MACICA POWODUJE TAKIE DOLEGLIWOśCI.ZRóB TEST I IDż DO LEKARZA

Gość nie chciałam zakładac
nowego tematu dlatego też chciałam się dowiedzieć jakie są najczęstsze objawy ciąży? Ja też ostatnio często chodzę sikać,kręci mi się w głowie,raz wymiotowałam i miałam takie plamienia,w sumie wtedy kiedy miałam dostać okres to pojawiły sie te plamienia,myślałam że akurat mam miesiączke ale te plamienia ustąpiły po 3 dniach i znowu je dostałam po 2 tygodniach,trwały one 2 dni. Czy możliwe że jetem w ciąży? Jutro kupię test,kiedy najlepiej go zrobić? Słyszałam że najlepiej rano???

Gość jskjsk
owszem czeste sikanie moze byc objawem ciazy ale jeszcze nie teraz. z tego co zrozimiałam pensetka by była dopiero w 2-3 tygodniu. a macica zaczyna naciskac na pecherz dopiro kolo 4-5 miesiaca

Gość katarzynac74
ZAUWAż żE NAWET MAJąC OKRES JEST UCISK NA PęCHERZ I CHCE SIę CZęśCIEJ SIKU,A MACICA PRZECIEZ JEST TEZ NIEWIELE WIęKSZA NIż ZWYKLE.W PIERWSZYCH TYG.CIążY JEST TO JAK NAJBARDZIEJ MOżLIWE-JA TAK MIAłAM

Gość katarzynac74
DO TEJ CO NIE CHCIAłA ZAKł NOWEGO TEMATU JAK DLA MNIE ,TO NA 100% JESTEś W CIążY

Gość katarzynac74
TEST ZRóB RANO PRZY PIERWSZYM SIKANIU,POPUśC PARę KROPELEK żEBY OCZYśCIć DROGI MOCZOWE I NASIKAJ NA TEST.W PORANNYM MOCZU JEST NAJWIęKSZE STężENIE HORMONU CIążOWEGO

Gość Olie
Cześć dziewczyny. Ja mam podobne pytanie : Ostatnią @ miałam 28 października. Cykle 26-27 dni. Owulacja 8. Kochałam się w tym czasie. Do dziś nie mam @ choć miała przyjść 23listopada. Jest to 40dc. Czuję się zmęczona, często robię siusiu, bolą mnie sutki(a całe piersi są nabrzmiałe), ślinotok, bóle kręgosłupa (odcinka lędźwiowego), krzyża, jajników (trwają chwilkę). Humorki? hmmm...rozdrażnienie, po czym popadam w euforię. Dziś jest 6grudnia, gin dopiero 14-go. Myślicie, że to ciąża? Gdyby okazało się, że tak, byłabym mega szczęśliwa... Odpowiedzcie proszę.