Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BlackFlower27

Czy ktoś poznał swojego partnera na portalu randkowym?

Polecane posty

a tak do tematu wracajac .. to moj kuzyn poznał.. ja osobiście nie mam takich doświadczeń i mięc nie będę:D

Gość potrójne życie...
ja poznałam tu na kafe, przez przypadek. Pisalismy maile, rozmowy na skype, spotkanie, zakochanie. Za 3 miesiace nasz slub.

Gość Ju...
A jakie portale? Bo właśnie dziś sobie założyłam konto na sympatii - i jakoś się faceci w kolejce nie ustawiają.😭 Napiszcie mi może, co watro umieścić w opisie, żeby wzbudzić zainteresowanie, O.K.? Czy może Wy same, Dziewczyny, zagadywałyście do facetów?;)

Gość nj
jestem pierwszy w kolejce :classic_cool:

"co to znaczy ekstrapoluje" taka forma generalizowania - stosowana w pracy badawczej... a drugie znaczenie - gdy sie poluje na kogos i jest to ekstra zajęcie :P:P:P

"Takich ''samotnych-i-smutnych'' ''niechcianych-i-zapomnianych'' i innych nieszczęśliwych i skrzywdzonych przez los pomijam od razu" :D:D:D

,,Takich ''samotnych-i-smutnych'' ''niechcianych-i-zapomnianych'' i innych nieszczęśliwych i skrzywdzonych przez los pomijam od razu.,, przeciez jak ktos byłby wesoły i niesamotny nie zakladałby profilu na portalu randkowym . Ludzie zejdźcie troche z tonu .

Nie ma nic gorszego niz taki sztuczny wesołek cool gościo, gadający jak najęty,. Ja takich pomijałam od razu:p

Gość jestem na odwyku
ale wpadłam na chwilkę ;) cześć mój mój ulubiony rogaczu🖐️

Gość Ju...
Sweet jane ma rację.:) A chyba od kłamst niebardzo warto zaczynać, nie? Aguś, żarty na bok.:D Niuś, możesz mi przesłać uśmieszek.;)

Gość nj
jestem poważnym człowiekiem :classic_cool:

ptaszek a dlaczego jestes na odwyku? ja tez planuje chyba juz w tym tyg.. zreszta juz sie ciagnie jakis czas ten moj odwyk, jakies dwa tygodnie wzasadzie chyba juz jestem na odwyku:) Justka - ja nie żartuje.. całkiem poważnie mówie.. że w Twoim wypadku wystarczy zdjęcie dać:)

Gość nj
na jakim odwyku?

a nie wiem, chyba źle przeczytałam coś .. sorki ptaszek.. -- ale tak po prawdzie to mam profil na sympatii, miałam nawet chwilke zdjęcie.. ale szczereze mówiac .. to mi się nie chciało odpisywać .. ani rozmawiać :) chyba tam juz z 2 miesiace nie byłam:)

wulgarna_sucz----,nie twierdze . Na takich portalach przebywaja bardzo różni ludzie. Ja tak daleko bym sie nie posunęła ,zeby oceniać ludzi po nickach. Mój nick wcale nie oznacza , że jestem słodka ani , że jestem Joanna:D

cześć na odwyku :) a wulgarna ma całkowitą racje - takie nicki maja zazwyczaj jacyś malkontenci, chronicznie nieszczesliwi, nudziarze, ktorzy łkaja nad swym losem... nie wiem czemu skoro ktos akurat nie ma żadnej dupy od razu ma być nieszczesliwy? nieszczesliwy to mozna bys jesli Cie miłośćżycia zostawi dla Simona Molla i na dodatek obczyścia całe konto zabierajac przy okazji ze soba ukochane dziecko... a nie dlatego, ze nie ma sie laski

Hagun Chatich ---- nie tylko czeka sie , działa , działa także. Masz takie same prawa jak ci wszyscy kolesie. Pamiętaj jestes wybierana i wybierasz. Ja swojego faceta pierwsza zaczepiłam .

Gość jestem na odwyku
przynajmniej sie przywitał:) ostatnio sie nie pożegnałeś, niedobry rogacz:(

"Jak to się robi ? Daje się zdjęcie i czeka się na oferty" :D:D tylko koniecznie napisz jaki rozmiar biustu lubisz, zeby niepotrzebnie jakies nieodpowiednie nie pisały :P

jestes na odwyku, wiec i tak cierpisz, nie chce jeszcze ja Ciebie ranić :P

,,nie wiem czemu skoro ktos akurat nie ma żadnej d**y od razu ma być nieszczesliwy?,, bo tzw. dupa może poprawic samopoczucie i dzialac terapeutyzujaco:D. Moze , ale nie musi . Natomiast ci co nie maja dupy nie maja tez pojecia, ze jej posiadanie, moze byc przyczyna nowych smutków i klopotów. :D Konkluzja jest taka, smutek jest niezależny od stanu posiadania. A nick , ponoc wazny jest , ale ja nicka swojego faceta nie pamietam .

" Można dać przykładowe zdjęcia dziewczyn (jako wzór jakie mają u mnie szanse) ?" oczywiście - zrób tak koniecznie... kazdy normalny tak robi - po co maja jakies paszczaki pisać?

Gość jestem na odwyku
kochany jesteś jak na rogacza;)

"A nick , ponoc wazny jest , ale ja nicka swojego faceta nie pamietam" nick nie jest ważny, ale na necie z braku laku trzeba jakies kryteria przyjąć... np. jesli widze nick "głęboka i ciasna" to... moge uznac, ze to laska z duzym poczuciem humoru, ktora splawia leszczy i zakompleksionych dupkow szukajacych dziewic, albo jakas blachara szukajaca sponsora...

"kochany jesteś jak na rogacza" to tylko pozory, ale nie bede Cie zniechęcał :P

Gość jestem na odwyku
nie jesteś w stanie mnie zniechęcić:) mam słabość do rogaczy;)