Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anulcia1987

proszę o radę

Polecane posty

Gość anulcia1987
pytałam się gina czy to opryszczka powiedział że nie,że bardziej prawdopodobne iż to kaszak:(.czy może to samo zniknąć?

Gość ŻabciaYasminka
Nie bój się i nie wymyślaj żadnych zabiegów. Ja miałam takiego kaszaka ze 4 razy w życiu, raz na rok się pojawi i potem spokój. Utrzymuje się parę dni, pęka (chyba że ty go wcześniej wyciśniesz) i parę dni się goi, a potem jakby wcale go nie było. Na pewno ciepło sprawia, że znika szybciej. Sama to przetestowałam 2 razy. Jak już pęknie, to przemywaj go co jakiś czas wodą i do tego oczywiście codzienna higiena, to żadnego zakażenia nie dostaniesz. Nie bój się!

Gość anulcia1987
do ŻabciaYasminka -ale tez miałaś w tym miejscu co ja ?ajaką wielkość miałaś jesli mogę wiedzieć??no poważnie ja w życiu nie miałam takiego czegoś boję się.

Gość anulcia1987
:(

Gość anulcia1987
kurczę zcy jeszzcze ktos wie coś na ten temat??

Gość Loklok
Witam wszystkich, Od 1.5 m-ca mam na mosznie 3mm-owy guzek. Wczoraj zauważyłem na nim malutką białą plamkę. Dziś ścisnąłem go. Ze środka wypłynęła biała maź, a po niej krew. Oczywiście prawie natychmiast przestało krwawić ale guzek nie zniknął całkiem. Co to jest?? Dodam, że nie uprawiałem wcześniej seksu. Głupio zrobiłem, że mnie poszedłem od razu do lekarza ale cóż... wstyd. Wiem, że to nie forum dla facetów ale myślę, że i tak mi pomożecie. pozdrawiam Koleżanki!

Gość Loklok
witam ponownie. Opiszę go dokładniej. Przy dotykaniu palcami wyraźnie czuć, że nie jest to "kulka", a miękkie zgrubienie przy skórze. Normalnie nawet go nie widać. Gdy go mocniej ścisnę z wnętrza wypłynie trochę lekko białawej cieczy i czuć ból ale to normalne bo przecież ściskam ranę. Otwór przez który wypływa ropa to taki malutki krater w skórze.

kaszak anula to pryszcz jest ! po prostu zwykly syf!! nazbierala sie ropa i tyle peknie zagoi sie zniknie!!!!!