kasiulaha 0 Napisano Marzec 2, 2008 Mam małą nadzerke lekarz założył mi na nią 2 opatrunki.Po pierwszym powiedział mi że nie można współżyć a po drugim nie powiedział nic a ja zapomniałam zapytać.Moze ktos wie kiedy można zaczać.Dziękuję za odpowiedż. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulaha 0 Napisano Marzec 2, 2008 nikt nie miała takiego zabiegu???????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulaha 0 Napisano Marzec 3, 2008 podnoszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ja mammmm Napisano Marzec 3, 2008 jaki opatrunek??na czym to polege?? Ale jak przy 1 nie mogłaś to pewnie przy 2 tez nie bardzo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość doda-ajj Napisano Marzec 3, 2008 mi lekarz zalecil 6 tygodni bez sexu przy opatrunkach na nadrzerke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulaha 0 Napisano Marzec 4, 2008 czekałam na odpowiedz tak długo wiec zdecydowałam sama.A ten opatrunek to sylcogel czy jakoś tak to sie nazywało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bliżej słońca 0 Napisano Marzec 4, 2008 nie powinnas sie kochac przy drugim opatrunku...Twoje leczenie może pójśc wtedy na marne..też 6tyg miałam przerwę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olikuba428 Napisano Listopad 4, 2008 mam pytanie miałam krioterapię 3 pażdziernika u kontroli byłam 29 pażdziernika pani dr.powiedziała że wszystko w porządku ,wszystko ładnie się goi i oczywiście zapomniałam zapytać czy już można współżyć,wię raz to zrobiliśmy,a teraz mam krwiste upławy,i nie wiem czy nie muszę iść wcześniej do pani dr.,chodz wizyte mam dopiero w styczniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olikuba428 Napisano Listopad 4, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Noctua Napisano Listopad 4, 2008 Powinnaś pójść do lekarza teraz.po krioterapi, tak jak po elektrokoagulacji nie powinno się współżyć 6 tygodni.pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach