Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dcxsdcfvgbhnjbgvf

hmm...ciaza?

Polecane posty

Gość dcxsdcfvgbhnjbgvf

witam!mam tylko takie male pytanko,temat juz byl milion razy walkowany tutaj,wiem..Ale.Bralam Novynette przez prawie 5 lat.Odstawilam lipiec 2006,rok czekalam,az mi sie okres ustabilizuje.Doczekalam sie,mialam okres jak w zegarku,30 dni,co miesiac ok 20go.Kochamy sie z mezem od lipca 2006 bez zadnego zabezpieczenia.No ale jak w temacie,jest 2 marca,ja ostatni okres mialam 22 stycznia,ani okresu,nic.Robilam test w ciagu tygodnia,ale nie rano,tylko w ciagu dnia,negatywny.A okresu dalej nie ma.Chodze do toalety co 10 min,troche jestem jakas senna i zmeczona,czasami wymiotuje ale to zawsze dlatego,ze jedzienie mi zaszkodzilo.Czy mozna nie miec kompletnie zadnych objawow,oprocz zatrzymania miesiaczki,a jednoczesnie byc w ciazy???Jutro ide kupic nowy test,zrobie rano we wtorek(o ile nie dostane okresu). pozdrawiam,P.

Gość Samanta18
Droga! test sie przewaznie robi rano mocz po nocy bo ma wtedy wiecej chormono jesli ci wyjdzie negatywny to nie ma obaw do ciazy ale jesli nie to tabletki tutaj beda wina choc i tak dlugo nie masz miesiaczki ale zrob tak jak mowie !

Gość aaaaasiiieeekkkkkkkkk
nie miałaś okresu przez rok? czy poprostu organizm wariował?