Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ktoś mi doradzi

Jak ujędrnić całe ciało??

Polecane posty

Gość czy ktoś mi doradzi

Jestem szczupła,ale cała jakby sflaczała,nie wiem dlaczego.Szczególnie uda,ale tragedia jest na łydkach-telepią się przy każdym kroku jak puste woreczki.Okropnie to wygląda :( Problemy mam też z biustem :( Poradzicie coś/?

Gość czy ktoś mi doradzi
Ale jakie konkretnie ćwiczenia będą najlepsze??? A te aminokwasy to w jakiej postaci??

Gość pomoze ci mleczko
mens-fashion

najlepsze sa callanetiks,joga,pilates striptease aerobic-głupia nazwa i inne,codziennie mam cwiczyc i......ląduje na kafe!niestety nałog!

Gość czy ktoś mi doradzi
Ale ja tak nienawidzę ćwiczyć... :( Zależy mi zwłaszcza na łydkach,żeby były napięte a nie takie flaki

Gość czy ktoś mi doradzi
Ten ostatni post to był podszyw,Chodzę dużo,nie wiem czemu mam takie fatalne te łydki :(

wiemy ze to był podszyw,sa jeszcze kremy ujedrniajace,ale najlepsze sa cwiczenia!zreszta dobrze wpływaja na samopoczucie i psychike,znajdz sobie callanetiks albo joge,zobaczysz ze beda efekty,POWODZENIA🖐️

Gość czy ktoś mi doradzi
Może joga to jest jakieś wyjście :) Dzięki

Poleruj podłogo nogami, no. zamiast szroberkiem stopa raz jedna , raz druga , w wolnych chwilach przysiady, nozyce podczas ogladania tv. poruszania stopami, dbac by nigdy nogi nie były bezczynne.Serio, zawsze poruszaj stopami, podreptuj, podskakuj...powaznie!

dadza ci konkretny zestaw cwiczen,wiem bo pytałam sie sama i swietnie mi doradzono!ale teraz to juz powoli zasypiaja ,te aktywne kobitki!;))

Gość iugiguyf