Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ładna z 75F

problemy kobiet z dużym biustem - głupie odzywki facetów

Polecane posty

Gość ładna z 75F

Czy zdarza się Wam słyszeć z ust facetów jakieś niewybredne komentarze na temat Waszych dużych biustów? Mnie się niestety czasem zdarza... "A co ci się tam kołysze?" "Ale masz k... cyce!" "Jakbym cię za te twoje buforki złapał, to dopiero byś stękała..." No k-ważesz mać... -- Dzień bez papierosa uczczono minutą niepalenia. Re: głupie komentarze facetów l.ukrecja 28.07.05, 14:04 Odpowiedz Niestety najbardziej śmiali są zazwyczaj tacy zapijaczeni "macho". Brrrr... Teksty typu - "ale masz cyce/bufory/banie" - słyszałam miliony razy. Gorzej jest kiedy nie poprzestają tylko na słowach, ale pchają się z łapami. Miałam kilka takich doświdczeń (nawet jako młodziutka nastolatka), w biały dzień, na przejściu dla pieszych czy przystanku. W ogóle mam wrażenie, że faceci uważają kobiety z dużym biustem za łatwiejsze. Re: głupie komentarze facetów przemkowa.b 28.07.05, 14:51 Odpowiedz l.ukrecja napisała: > W ogóle mam wrażenie, że faceci uważają kobiety z dużym biustem za łatwiejsze. Bo może myślą, że taka kobieta to specjalnie dla nich sobie taki biust "załatwiła". Ale świat męski podły jest, wiemy nie od dziś... -- "Więcej jest tych, którzy są z nami niż tych, którzy są przeciw nam". Re: głupie komentarze facetów ewab2507 15.09.06, 11:45 Odpowiedz "facet to świnia, każdy dobrze o tym wie" jak śpiewał pewien facet z zespołu o swojsko brzmiącej nazwie "Big Cyc" :):):) ale to prawda, że zdarzają się niemiłe sytuacje związane z obcymi facetami i moim sporawym biustem. Re: głupie komentarze facetów michalyna2 28.07.05, 20:51 Odpowiedz Mnie bardzo denerwują komentarze facetów. Zazanacze że z regóły są starzy i obleśni. Studiuje informatyke więc facetów jest mnóstwo w moim środowisku, ale z ich strony nie słyszę głupich tekstów :) tylko prowadzący jakoś mnie bardziej lubią :) Ostatnio założyłam aparat na ząbki więc jeśli widze, że jakiś typ lampi się na mnie rzucam mu szczery uśmiech :)- moja tajna broń Re: głupie komentarze facetów tojahehe 15.09.06, 11:57 Odpowiedz oh, biorę Ciebie razem z aparacikiem ;)))))))))) mniam, mniam Re: głupie komentarze facetów zettrzy 28.07.05, 18:25 Odpowiedz przyznam sie, ze zdziwilyscie mnie... komentarze owszem slyszalam, ale wylacznie w sytuacji baaardzo prywatnej, no moze tez w sytuacji podrywu, ale nie byly wulgarne, raczej mialy charakter, jak by to ujac, adoracji dodam tez ze cale zycie pracowalam w tzw. meskich zawodach i nigdy nie mialam zadnych klopotow z seksistowskim zachowaniem kolegow w pracy -- reszty nie trzeba Re: głupie komentarze facetów glista_ludzka 28.07.05, 19:51 Odpowiedz No to fajnie masz... mnie nikt nie adoruje, no chyba że pijaczkowie w sposób opisany w pierwszym poście. -- Dzień bez papierosa uczczono minutą niepalenia. Re: głupie komentarze facetów zettrzy 28.07.05, 20:11 Odpowiedz aha, pijaczkowie... to moze dlatego - pijaczkowie niewatpliwie tak, ale takowych po prostu zawsze omijam wyjatkowo szerokim lukiem, tak na wszelki wypadek -- reszty nie trzeba Re: głupie komentarze facetów sr710 16.09.06, 15:32 Odpowiedz Masz pecha. Albo wyglądasz jak kaszalot (wiem jak wygląda kaszalot). Z punktu wiedzenia faceta biust jest jedną z pierwszych drugorzędnych cech płciowych, na które zwraca się uwagę. Dlatego niektórzy nie umieją powstrzymać komentarzy. Ale oczywiście nie on świadczy o łóżkowej "sprawności" czy w ogóle chęci do nawiązania romansu. Pozdrawiam. Facet. Re: głupie komentarze facetów chinka_czikulinka 17.08.05, 19:37 Odpowiedz ehhhhh...skąd ja to znam!!! :( krew mnie zalewa jak np.idę ulicą a jeden facet mówi do drugiego: "k...! ale balony", "ale mleczary" bądź woła do mne "ejj! pamelka!" itp. brrrr, mam tego dość! Choć zaczynam się już powoli do tego przyzwyczajać... Re: głupie komentarze facetów zanaa 29.08.05, 22:34 Odpowiedz ja idac dzis ulica ( na pasach) uslyszalam tekst od chlopaka z samochodu "ale fajne cycuszki" odwrocialam sie spytalam czy ma wjakis problem i powiedzialm ze takie teksty to niech se wsadzi w dupe!!!!!!!!!!!!!!! -- Maluszek ma już... Re: głupie komentarze facetów karhunvatukka 30.08.05, 10:12 Odpowiedz Boze, jak sobie przypomne jedno zdarzenie, to az mnie ciary pzrechodza po plecach! Bylo to na poczatku sierpnia, czy jakos tak. Umowilam sie z moim chlopakiem, ze jak zawsze, gdyu sie spotykamy na miescie przyjde do niego pod prace, czy spotkamy sie po drodze. Wysiadam z tramwaju, a tam taki oblesny, satry pijak wydaje dzwiek zachwytu i z lapami do mojego biustu!!! Bylam w szoku, cisnienie mi skoczylo, kazalam mu spadac i szybko ucieklam :D Ale jeszcze dlugo trzeslam sie z nerwow jak opowiadalam o tym mojemu chlopakowi... Kiedys jeszcze slyszalam tekst - cycasta - e tam. Chodze do liceum, w klasie mam swojego 'fana', a to lapie mnie za rece, bo sie mu podobaja moje dlonie, albo gada, ze mam fajne nogi - dlugie, ze zgrabna jestem, albo mowi, ze mam duzy, ladny biust, zreszta, jak ze mna agda, to gapi sie na niego jakby to moje oczy byly ;P - ech, te dzieciaki ;) Nieraz widze, jak faceci cos meidzy soba szeptaja, a pozniej sie gapia w wiadome miescie, nie lubie tego jak cholera. Ja rozumiem, ze moze zerknac, ale nieraz to sie tak bezczelnie gapia, ze sie mi rzygac chce i czuje niechec do wszystkich facetow, ktorych mijam na ulicy - fu, to jest dla mnie ohydne. Re: głupie komentarze facetów zanaa 30.08.05, 11:48 Odpowiedz ja czekam az mi brzyszek urosnie, to moze bede miala spokoj!! mnie to wkurzaja zwlaszcza kolesie w grupach!!tak po kilku!!no wtedy to sa odwazni jak malo kto!! tak mnie to wkurza, ze zawsze cos odburkne niemilego!!! sa beznadziejni!! albo u mnie teraz ocieplaja bloki , no teraz to z 10 na raz przestaje pracowac jak sie idzie:) zauwazylam to nie tylko na moim przykladzie, wystarczy ze wyjde na balkon!oni chyba pol dnia stoja i ogladaja przechodzace panie!!!! -- Maluszek ma już... Re: głupie komentarze facetów taaleeloo 15.12.05, 20:03 Odpowiedz ostatnimi czasy usłyszałam z ust robotnika, który tymi oto słowy zwrócił się do kolegi,, Eeee Tyyy piersi tej pani są większe niz Twoja kaszanka'' (cokolwiek to nie znaczy). Zatrzymałam się i przeprowadziłam krótką pogawędke na temat znamiom molestowania seksualnego, naruszenia godności osobistej i takie tam. Pan był bardzo zdziwiony ze jego ,,kąplemęt'' nie przypdał mi do gustu Może na drugi raz sie chłop chwile zastanowi zanim sie odezwie? Re: głupie komentarze facetów mlodamama83 15.12.05, 21:22 Odpowiedz Mnie tez zdarzało się słyszeć różne komentarze.Najbardziej mi utkwiło w pamięci jedno zdarzenie,szłam sobie na spacer z córką w lecie i na ławce siedziały sobie dwie gówniary(chyba gimnazjalistki)i jaks gnojek,ja przeszłam dalej,jedna z nich wstała poszła za mną i odwróciła się i krzyknęła do tej drugiej"Ej ona ma większe niż Dorota(i tu śmiech)".A ja się normalnie wk*****am i podeszłam do niej i pytam sie o co jej chodziło czy o mój biust,a ona że tak ,no to jej nieźle pojechałam i zwyzywałam ją od desek(bo deską była:))i później jak mnie widziała na osiedlu to nawet na mnie nie spojrzała:))) a mój mąż powiedział że szkoda że jej nie przywaliłam w pysk:)

Gość hgfcjmzgcm
psychiatrzy przyjmuja tez w poniedzialki