Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 22Hania22

Dziwny okres....Help!!!

Polecane posty

Gość 22Hania22

Już drugi miesiąc z rzędu mam dziwny okres. Biorę tabletki Yasmin i do tej pory był normalny, nie za skąpy, nie za obfity. No i teraz stał się obfitszy i krew zmieniła zabarwienie na taki bardzo ciemny brunatny, wcześniej była ciemna czerwień. Trwa normalnie, ale za to przesuwa mi się w czasie, tzn. w tym miesiącu dostałam 2 dni wcześniej niż zwykle. Czy to nic niepokojącego, czy raczej umawiać się na wizytę u dr?

Gość ileeeeerazyyyy
????

jak krew jest brunatna to oznacza tzw martwa krew ktora wystepuje we wczesnym miesiacach tzn poczatkach ciazy,ale nie chce ci martwic wiec lepiej idz do ginekologa zapytac ...ale z drugiej strony piszesz ze jest obfitszy niz zazwycze wiec to powinno wykluczac ciaze

Gość po co straszysz
to normalne wahania, organizm to nie zegarek a taką krew to ja mam co drugi okres to w ciąży jestem chyba takiej wieloletniej

SPOKO:) nie chcialam przestraszyc, tylko tak jest tez przy ciazach(ja akurat nie mam czegos takiego i nie wiem jak to jest:)

Gość daniibigoe
Nie sądzę, że to ciąża. Przecież pisze, że drugi miesiąc tak ma. Zdaje mi się, że to normalna zmiana i tyle.

Gość brałam Cilest
może pora zmienić pigułki

Gość Samanta18
moim zdaniem moze to przez tabletki a jak nie to ciaza zrob test to sie moze uspokojsz!