Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość keroppi

brak ochoty na seks -biorę Harmonet

Polecane posty

Gość keroppi

Witam, od ponad pięciu lat stosuję Harmont, zaoberwowałam że spadło mi libido,chęc na seks. Zaczeło mi to doskwierać, bo mąż ma ochotę a ja naprawdę zupełnie. To staję się dziwne i powoli zauważam,że denerwuje mojego mężą - ostatni miał o to pretensję. Co doradzacie:)?? Harmonet to jedne z lżejszych tabletek. Ja sądze że to tableki, bo wszystko między nami ok,żadnych stresów itd. Ponadto nie wiem czy to też tabsy,ale czuję suchość??zero nawilżenia.

Gość Karoolka
Hej ja k jaje brałam to było mi to samo o sexie wogóle myśleć niemogłam. Dopiero jak przestałam je stosować coś ruszyło. może warto je zmienić.... Zastanów się

Gość 22Hania22
Ja kiedyś jeszcze też brałam Harmonet i dosłownie to, co ty piszesz. Zero seksu, zupełna suchość, nieczułość rozdrażnienie. Jak zmieniłam, to wszystko wróciło do normy! Pozdrawiam!

Gość angelene
ja biore harmonet i mam ciągle ochote:) ale jak wiadomo każdy reaguje inaczej także warto zmienić tabletki skoro między wami wszystko jest ok

Gość aliseeee
Ja juz biore 5 lat i zauwazam ze tez mam coraz mniejsza ochote na sex...:( Moze zmienic ale na jakie?

Gość Zagu
Przy zmianie tabletek najlepiej udac sie do ginekologa. Opowiedziec mu o calej sytuacji. ten po zbadaniu was(obserwacji) nawet kilku tygodniowej,miesiecznej. przypisze odpowiednie tabletki. jesli lekarz ten przepisal wam swiadomie zle tabletki nalezy udac sie do innego specjalisty z tej dziedziny.

Gość keroppi
Wiem że aby zmienić należy udać się do lekarza. W przeciągu tych 5lat spadła ta ochotą a teraz już jest wręcz fatalnie. Co wiadomo doskwiera:( Czy przy zmianie tabletek nie będzie jakiś skutków ubocznych - np. tycie itd.??!!

Nie wiem, czy Wasz problem jeszcze jest aktualny, ale może moje doświadczenia Wam się przydadzą. Jestem typem \"gestodenogennym\", tabletki z tym progesteronem toleruję dobrze, innego rodzaju za nic. Toteż po zejściu z leczniczego stosowania Tri-Minuletu najdłużej brałam Harmonet. Zgadzam się, że po Harmonecie można iść do klasztoru... A ponieważ muszę brać tabsy i jednocześnie ze względu na chorobę muszę mieć jak najmniej obciążone krążenie - zdecydowałam się na sprowadzanie z Czech Minesse. To jest ten lżejszy odpowiednik Harmonetu, którego Wyeth nie kwapi się wprowadzić na polski rynek. Właśnie kończę pierwsze opakowanie i z stwierdzam, że nie dość, że toleruję ok, to nie powoduje on spadku libido. A w dodatku załapałam się na promocję i zapłaciłam dużo taniej, niż płaciłabym w Polsce za Harmonet. Minesse została wyrejestrowana z Polski, więc można albo sprowadzać na import docelowy (kupa zachodu), albo bezpośrednio przywieźć sobie z Czech lub Niemiec, przy czym nie wiem, ile kosztują w Niemczech.

Witam, mam do odsprzedania 5 listków Harmonetu. W razie zainteresowania proszę o pilny kontakt. olcia.k@o2.pl