Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dla niesmialej

propozycje na upojna noc

Polecane posty

Gość dla niesmialej

Ide dzisiaj na noc do chlopaka, zapodajcie jakies propozycje, co zrobic fajnego zeby go zaskoczyc (mam nadzieje ze on nie czyta tego forum hehe). Tylko nie takie przesadnie wyuzdane, bo ja troche niesmiala jestem, i pewnie byloby mi glupio i wyszlo nienaturalnie.

Gość nie dla kazdego
z tym odbytem to bym uwazala bo jeden facet woli zwykly sex drugi jak sie piesci jajka a trzeci zwyklego loda wiec te wszystkie reguly ze kazdy facet lubi to czy tamto to nie zawsze sie sprawdzaja!!! a jesli on zobaczy ze robisz cos wbrew siebie to wyjdzie jeszcze gorzej niz zwykly wspanialy sex

Gość dla niesmialej
wrr nie podszywac sie. Sory ale lizac odbytu nie bede, uwazam ze to zbyt smiale na naszym etapie znajomosci. Chodzi mi o cos jednoczesnie grzecznego i wyrafinowanego. A wlasnie, chcialabym zeby byl bardziej ostry niz zazwyczaj, zeby uzyl sily, jak mu to fajnie powiedziec? To naprawde super chlopak i ma fantazje, az sie nie moge doczekac wieczoru :)) Tylko nie myslcie, ze wam dam jego nr telefonu hehe

Gość daj nam jego numer telefonu

Gość heheheheh
ja proponuje np. bitą śmietanę. umalować go tą bitą śmietaną i owocem jaki lubisz zjadać to z nigo (z jego wacka!!!) albo jakąś polewą czekoladową, czy innym bajerem. możesz też kupić żel do masażu erotycznego, tzn taki nawilżacz durexa. Co tam jeszcze mozna. Wszystko mozna, po prostu pytaj go podczas całego aktu co lubi itp. Mój lubi jak mu przy oralu za jajka ściskam. Musisz po prostu go pytac czy lubi to czy lubi tamto, a przy okazji Ty mówisz mu co obie sie podoba.

Gość heheheheh
*Tobie

Gość dla niesmialej
heheheh: z ta bita smietana to moze byc dobry pomysl... lubimy razem gotowac. Dawajcie jeszcze jakies pomysly, ja tymczasem pojde wziac dluga kapiel, musze sie wydepilowac tu i owdzie, pedicure zrobic, te sprawy hehe