Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haskanka

Andrzej z Aleksandrowa kogo lubisz tu najbardziej?

Polecane posty

Kabel-----co się rzucasz:D i tak tylko ja jedyna znam Twój wiek o czym już zresztą było głośno na kafe:D....

Gość NIEBIESSKA
ok kablu. juz zamilcze Andrzej to ile km od ciebie jest Zamosc? byles?

hehehe i niech tak zostanie :D .....moge tylko powiedziec to co powtarzam i dementuje ze moj wiek nie jest wiekiem . . . . .do trumny :D

Kabel----aby osiągnąć wiek do...trumny to musisz jeszcze poczekać ho ho ho......i jeszcze trochę ;):D

Gość NIEBIESSKA
zazdroszcze ci. marze o tym, zeby pojechac w te strony. niestety jestem z gdanska wiec marne szanse

Zamość mi się nie podoba dużo piekniejszy jest Krasnobród:) Gdańsk:wiem że ma około 450 tys mieszkańców,obwodnicę, jest tam jakis zabytkowy zuraw,fontanna Neptuna,największy ceglany kosciół Świata i falowiec:taki dłuuuuugi wieżowiec:)

Andrzej z Aleksandrowa - akurat gdansk a kiklka wyzszych i niezbyt ładny wiezowców ale kij z tym liczy sie tylko stare miasto :-)które jest wyjatkowe

Jak bedę się chciała dowiedzieć czegoś na temat jakiegoś miasta to zgłoszę się do Ciebie Andrzej :) hahaha...gwiazdozbioru też to dotyczy;)

byłem i krasonbrodzi i zamosciu , i zamosc bije go o głowe , w krasnobrodzie jest ciekawe snktuarium i tyle , łądna okolica nic poza tym :-)

No więc Zalogowani Luka888, Cu-Kru Pu'Dru, Regres, grzechoo, Sleepwalker001, kasieńńńka123, syntethic human, Tajemnicza Dama, kocham_i_wymagam, Nie Zalogowani lalusiunia, Zraniony, Zraniony(ten drugi), DrK9, malutka taka, sluGANG, A moje zycie tez, Magda805437, Pan Wiedzący, Blaugran, kaaaaaaaaaa91, dwudziestojednolatkaaaa, patiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, martiniii, Lonely_Wolf dzieki za wszystko A CZEGOLNIE.. Luka888, Cu-Kru Pu'Dru, Regres, lalusiunia, kaaaaaaaaaa91

Gość gość
gdzie jestes andrzeju