Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

daagi

Jak obchodzic urodziny kochanej osoby?

Polecane posty

Mamy z chlopakiemtaka niepisana zasade, ze zawsze urodziny obchodzimy w wyjatkowy sposob. Jestesmy ze soba niewiele ponad rok, wiec takich okazji mielismy tylko dwie, ale nieublagalnie zblizaja sie jego koljne urodiznki. W zeszlym roku zaciagnelam telefonami, ze niby nie moglam gdzie indziej itd. chlopaka na Gore Gradowa (dla osob spoza Gdańska to punkt, z ktorego widac cala starowke). Stojac tak i patrzac na miasto, zbieral balony (bylo ich 18, bo konczyl 18. urodziny). Na kazdym z nich bylo osobne zyczenie. Kiedy balony lataly sobie juz po calej gorze, dostal ode mnie antyrame ze zdjeciami miejsc, w ktorych spedzlaismy razem czas. Pozbieralam rowniez od przypadkowych osob w pubuch, sklepach, restauracjach, srodkach komunikacji miejskiej zyczenia dla niego, pisane na osobnych malych karteczkach. i wsadzone razem w koperte. Potem juz pislismy szampana, zerkajac z gory na cale miasto. On z kolei zawiazal mi oczy, wsadzil w kolejke i wywiozl na plaze. Tam, nad brzegiem morza czekal nakryty stol z lampkami, szampanem, swieczkami (troche gasly, bo wialo od morza) itd. To byl pazdziernik, wieczor, wiec na plazy nie bylo zadnych ludzi i siedzielismy sobie tak, wsluchujac sie w szum fal. Chcialam sie z wami podzielic, jakby ktos kiedys chcial przygotowac cos podobnego i brakowaloby mu pomyslu. Tym samym tez prosze Was o podzielenie sie swoimi pomyslami. Wprawdzie pomysl na zblizajace sie urodziny jakos mam, ale nie zadawala mnie do konca. Chetnie poczytalabym o Waszych doswiadczeniach.

Moze i dla Ciebie to prymitywne, jendak dla mnie bardziej prymitywne jest kupic \"smieszne bokserki\" i zrobic sobie dwa zdjecia. Jak dla mnie wysilenie sie na wymyslenie czegos ekstra zmaiast ograniczenia sie do krotkiej przechadzki po sklepie jest chyba troche milsze?

Fajny pomysl z tym zbieraniem zyczen od przypadkowych ludzi :D Ja bym chyba nie miala tyle odwagi :P

Gość kinga098
Na urodziny mojej dziewczyny przygotowałem coś bardzo nietypowego. Zamówiłem we Wrocławiu balony, mnóstwo balonów. Wszystkie napełnione helem, umieszczone były w siatce. http://balomania.eu/ Jedno pociągnięcie spowodowało, ze kilkaset balonów poszybowało w niebo. Efekt piorunujący, wrażenie też.