Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milianna

ciąża i jej objawy

Polecane posty

Gość milianna

dziewczyny poradzcie, jestem w 10 tygodniu ciąży, poza tym że wciąż jestem zmęczona nie mam żadnych jej objawów, pęcherzyk rosnie bardzo ładnie a ja wciąż nie czuję że bedę mamą, kiedy i jakie pojawiają sie pierwsze objawy?? wiem że każda przechodzi to inaczej napiszcie o swoich odczuciach, nie wiem czego się spodziewac i kiedy, czym się niepokoic a co jest normalne z góry dziękuję

ja tez jestem w 10 tygodniu. Źle sie czułam w 7 tygodniu, teraz oprocz zmeczenia nic mi nie dolega, jest ok. 18 marca mam pierwsze usg

Gość milianna
ja już jestem po dwóch usg doppochwowych na pierwszym był pęcherzyk a 2tyg pozniej juz na drugim widac było serduszko więc to ciąża potwierdzona i objawów brak :( narazie nie czuję się mamą i gdyby nie to że dbam o dobre odzywianie i biorę kwas foliowy wogóle bym zapomniała że jestem w ciąży :) to gratuluję Paula ;) a późno coś pierwsze usg

Gość taka sobie ja.
no właśnie kiedy te \'poranne nudności\'?

Gość wcale nie musisz ich miec

Gość wcale nie musisz ich miec
poczujecie sie mamami jak tzreba bedzie w nocy wstawac do dziecka, na wszystko przyjdzie czas.

Gość milianna
ale żeby dzidzia się urodziła trzeba przejśc cały etap ciąży więc czego się spodziewac i kiedy, czym się niepokoic a co jest normalne?

Gość milianna
no dziewczyny tyle jest mam pomóżcie pierworodkom ;)

a dziekuję, nawzajem - co do póxnego usg - w klinice do ktorej chodze tak maja - jezeli wszystko jest ok to pierwsze usg - 12 tydzień, później 20 i 3 pod koniec.

Gość milianna
pewnie że się cieszę ale wogóle tego nie czuje że będę mamą :( a na usg mam mały 3 cm pęcherzyk wogóle jeszcze ni eprzypominający dzidziusia :(

oj nie wymyslaj:) ja jeszcze nie widziałam mojej dzidzi i juz nie moge sie doczekać. wejdz na kafeterie ciąza i macierzyństwo.

Gość taka ja Anka
moja siostra w czasie ciazy nie byla nawet senna i zmeczona, nie miala najmniejszych objawow. Po prostu kiedys nie dostala miesiaczki a zawsze miala w terminie. Zrobila test - dwie kreski i na tym koniec. Pracowala do konca 8 miesiaca a w polowie 9 pojechala do pracy pomoc w jakis rozliczeniach. Jak ja pytalam jak sie czuje to odpowiadala ze gdyby nie to ze brzuch coraz wiekszy to nie mialaby pojacia ze bedzie mama

Gość milianna
no to tylko pozazdrościc ;) każda by tak chciała ;) Aniu to pewnie Ty też tak bezobjawowo to przejdziesz ;) ale by było fajnie tak przechodzic ten stan i jeszcze szybki poród, coś pięknego ;) o ile mi stan dziecka na to pozwoli też planuje pracowac do 8 miesiąca ;)

Gość milianna
no dziewczyny tyle jest mam pomóżcie pierworodkom