Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona***

........Iść na probna mature jutro??? Z choroba i goraczka???................

Polecane posty

Jutro mam probna mature, ale niestety jestem chora.. :( mam tylko stan podgoraczkowy ale lamie mnie w kosciach i bola mnie plecy, gardlo. Bylam u lekarza i dostalam antybiotyki.. Nie wiem czy isc jutro na ta probna jak mam w takim stanie pisac :o

tak tylko przed nauczycielami nie zwale na choroba a poza tym beda oceny z tej probnej... kurcze ale wolalabym isc tylko boje sie ze w polowie matury weznie mnie goraczka :o

Gość iwonaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
My wgole nie mamy matury probnej, nauczycielom sie sprawdzac nie chce- jednym slowem lenistwo! a tobie radze jesli nie masz sily to po co masz sie stresowac i denerwowac, to napewno bedzie mialo negatywny wplyw na twoje zdrowie:/ zdrowiej pozdrawiam:)

beznadziejnie że wpisuje wam :(.. No ale to sprawdzenie samej siebie. Jeżeli jutro będziesz się trochę lepiej czuła to lepiej idź :)

nie dziekuje zeby nie zapeszyc 🌻 moze zobacze jutro rano jak sie bede czuc

Ja wiem co mnie czeka bo mialam juz jedna probna, tylko z Operona, a jutro mam z CKE

Gość konstantine
a masz zwolnienie lekarskie? Ja nawet nie chce sobie wyobrażać jaki sajgon bym miała w szkole jakbym nie przyszła jutro, nawet jakby mi lewe ucho ucięło.

nie mam zwolnienia, jak bylam dzis rano u lekarza to nie czulam soe tak zle jak teraz i powiedzialam ze mam jutro probna mature dlatego mi nie wypisal... Jakbym nie poszla to nic by mi nie zrobili w sumie...

Gość viola_2
nie zastanawiaj sie tylko idz. NIewazne, ze ewentualnie moze Ci to obnizyc ocene bo matura akurat jest wazniejsza a Ty bedziesz mogla sie sprawdzic no i bedziesz wiedziala na co liczyc chociazby jesli chodzi o warunki i atmosfere. Nie zakladaj ze pojdzie zle. dobrze bedzie :-) powodzenia i 3mam kciuki:)

Gość konstantine
no to spoko, nie idź. U nas np była dzisiaj dyrekcja i zapowiedziała że jak kogoś nie będzie to kaszana. Pewnie dlatego że mamy beznadzieją frekwencje, to chociaż na maturze musimy wszyscy być. A też sie kiepsko czuje, ledwo sie z grypy wyleczyłam a znowu mnie coś bierze. Zdrowia życzę :-)

Gość konstantine
tak, miałam. Nie rozumiem po co nam jeszcze jedna, szczególnie po ostatecznych deklaracjach :-o

🌻 dla Was podejme decyzje rano, zobacze chcialabym isc bo tak troche glupio nie isc Buziaki 🌻

idz zobacysz jak to jest;) zrszeta jak ci gorzej pójdzie to tez sie przeciez nic nie stanie:) ps: nie rozumiem jednej rzeczy czemu lekarze przepisują antybiotyki na kazde najmniejsze przeziebienie, tylko sie osłabia organizm :O:O:O

Gość uudjfhk
ja tez mam jutro próbną tzn cała Polska ma :)

Gość nie cała Polska
my nie mamy :O