Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasia___22

Jak pozbyć się rywalki o chłopaka.

Polecane posty

Znalazłam chłopaka, który spełnia większośc moich kryteriów, ale koło niego ciągle plączą się 2 dziewczyny. Jak jest najlepszy sposób, żeby ich się pozbyć, bo nie chcą się od niego odczepić, nawet wtedy, gdy jestem z nim w kawiarni. A i on jeszcze im kupuje ciastka!

Gość hihi bierzesz kumpli niech
im wytłumaczą ręcznie gdzie ich miejsce;)

olej je jak chlopak zobaczy ze cos kombinujesz to ty wyjdziesz na ta najgorsza

Gość daj mu dupy jako pierwsza

Próbowałam dać im do zrozumienia, że ich obecność nie jest szczególnie pożądana, ale chyba nie zrozumiały. Nie mam pomysłu, ale nie chce wyjść na jakąś desperatkę, z drugiej strony ich jest dwie...

Gość viola_2
z nim pogadaj

Gość widocznie jemu to odpowiada

ale we dwie sie mu nie wbija. i nie dawaj im nie do zrozumienia bo jesli to zwykle lachony to i tak nie zrozumieja. traktuj je uprzejmnie i badz mila. z nim umawiaj sie w mijsac gdzie one nie maja dostepu, chocby zapros go do siebie. jak zajda Ci za skore to wtedy bedziesz sie martwic. jego tez obserwuj bo moze lubi byc adorowany i nigdy z tego nie wyrosnie.

tego się obawiam. Tylko on spełnia moje kryteria a się długo naszukałam nim go znalazłam i tak łatwo nie chcę się poddać. A te dwie to takie typowe słodkie idiotki, podejrzewam, że może je mieć do seksu. A to byłoby straszne. Może poudawać taką i go sprawdzić...

Mówicie, żeby się nie bawić, ale jesli on jest taki puszczalski to nie mam po co się starać. Jakoś muszę to sprawdzić.

Gość facet ktory
sam nie potrafi wybrac ktora dziewczyne woli to nie facet... miej dume dziewczyno, skoro Cie olewa to Ty go tez...

Gość kawalek
ooo widze ze chirality zazdrosci nawet tego 22 bo sama ma gdzies z polowe mniej :o

Gość on sam powinien wybrać...
i dać do zrozumienia tamtym że woli Ciebie. Jeżeli tak nie jest to nic nie poradzisz.

Daję sobie czas do końca tygodnia jak nic sie nie zmieni to będzie adieu mon cheri.

Gość arszenik bedzie dobry
🖐️

Gość gość
Ja będąc w analogicznej sytuacji rzuciłam na chłopaka urok miłosny. Zamowilam go na magicznerytualy.pl. Zadziałało:) Już nie widział w ogole moich rywalek tylko mnie.

Gość gość
Zostawił mnie dla młodszej o 24 lata. Byliśmy w związku 3 lata. nie mieszkaliśmy razem , bo jesteśmy z innych miast, ale bardzo często się spotykaliśmy. Znał całą moją rodzinę, znajomych, przyjaciół, środowisko, zawsze był mile widziany. Poznał ją podczas ostatniego tygodnia pobytu w sanatorium, już po 2 tyg. znajomości po powrocie, oświadczył mi ,że chce być z nią. Mają plany na przyszłość, gorące s-msy, zakochani, powiedział mi, że ona rozstanie się z mężem po 7 latach bezdzietnego małżeństwa. Wiem, że zaczęli się spotykać, dzieli ich spora odległość. Ja przez te lata się do niego bardzo przywiązałam, pokochałam go. Był dla mnie ciepły i miły, zawsze podkreślał, że tak wartościowej kobiety, jak ja nie spotkał. Miał za sobą bagaż negatywnych doświadczeń, rozwód "z niedobrą żoną" itd. Kiedy go poznałam był od kilku lat sam. Mówił, że chce być ze mną, ale mnie nie kocha, tak jak byłą. Myślałam, że to normalne, skoro z tamtą tyle wycierpiał. Powtarzał, że słowa nic nie znaczą, ważne są czyny i zachowania. Ujął mnie swoją uczciwością, lojalnością , było nam ze sobą dobrze, zwłaszcza, że mamy już; ja 52 lata, on 53, dopóki nie pojawiła się ona..postanowilam cos z tym zrobić. Trafiłam na strone http://urokmilosny24.pl i zamówiłam rytuał, żeby on wrócił. Nie działo się na początku nic, jednak po pewnym czasie zaczął szukać kontaktu. W końcu wrócił i znowu jest miedzy nami praktycznie idealnie.

Gość gość
Widać że autorka jest jeszcze gówniarą.

Gość Hanna9798
Najwięcej o magii miłosnej Wie wróżka Sigita. Czasem udziela się nawet w telewizjach ezoterycznych. Ważne, ze pomogła mi odzyskac chłopaka w niecały miesiąc. Kontakt do niej jest na stronie http://ezowymiar.pl/wrozka/wrozka-sigita/

Gość gość
W moim przypadku w odzyskaniu narzeczonego pomógł rytuał z portalu http://magia-anielska.pl na powrót czekałam 2 miesiące ale było warto.

Gość gość
PORWIJ JE DO LASU I ZABIJ :classic_cool:

Gość gość
hej kasiula. ile masz latek ?