gackowata 0 Napisano Marzec 3, 2008 ...????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gackowata 0 Napisano Marzec 3, 2008 ok. ja o 21:00 a moja znajoma z rana i sie upiera ze z rana najlepiej brac ...wiec jaj jest uwas ????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość małgorz999 Napisano Marzec 4, 2008 najlepiej na wieczor, bo niektore powoduja ze mozna byc sennym dlatego tak:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gackowata 0 Napisano Marzec 4, 2008 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brałam Cilest Napisano Marzec 4, 2008 najlepiej na noc, bo przesypia się ewentualne skutki uboczne, np ból głowy, mdłości itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brałam Cilest Napisano Marzec 4, 2008 a i ten cholerny przypływ apetytu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malenstwo77777 0 Napisano Marzec 4, 2008 bralas cilest juz nie bierzesz go? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brałam Cilest Napisano Marzec 4, 2008 nie biorę już go i nie będę brać chyba :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Samanta18 Napisano Marzec 4, 2008 Ja nie boire wcale! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eh eh eh Napisano Marzec 4, 2008 O 18. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MAŁA OO 0 Napisano Marzec 4, 2008 Ja o 20 . Najlepiej brac tabsy na noc !!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciasteczko6 Napisano Marzec 4, 2008 ja o 18.00 - jest jeszcze szansa sobie przypomnieć o zapomnianej tabletce :). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zakamuflowana pomarancza 0 Napisano Marzec 4, 2008 ja miedzy 7.00-9.00 zalezy o ktorej wstane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniurka 0 Napisano Marzec 4, 2008 ja o 18 choc czasami zdarza sie godzinke pozniej jak zapomne na czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość just me 29 Napisano Marzec 4, 2008 o 21 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalis 0 Napisano Marzec 4, 2008 o 20 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bliżej słońca 0 Napisano Marzec 4, 2008 o 20.30 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jagódka22 0 Napisano Marzec 13, 2008 o 21 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A_B 0 Napisano Marzec 13, 2008 Koło 1 w nocy, kiedy ide spac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja123456 0 Napisano Marzec 13, 2008 ja o 19 ale mam takie wątpliwości ze jak wezme tabletke o 19 i pójde na impreze gdzie sporo wypije alkocholu to czy o zmniejsza dziaąłnie tabletki?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniutka* 0 Napisano Marzec 13, 2008 zawsze po przebudzeniu, ok 7- 8 rano przynajmniej sie nie zapomina, a tak zakodowane jest ze jak dzwoni budzik to i odruchowo jeszcze w polsnie lykam tabletke:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja123456 0 Napisano Marzec 14, 2008 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie basia tylko ketoprom 0 Napisano Marzec 14, 2008 Ja biorę o 18. W ogóle to miałam problem o której brać bo tak: z rana nie, bo w dni wolne lubię długo pospać. Po obiedzie odpada, bo często miewam po ni rozwolnienie :D po południu też nie bo jeżeli z rana ide na uczelnię to musze pospać po południu.:P A wieczorem lubię poimprezować, co czasem kończy się wymiotami, więc też nie chciałam ryzykować. I tym o to sposobem pozostała mi 18. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach