Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ....finka

Charakterystyka PROBIOTYKOW

Polecane posty

Gość lady bronka
jest jeszcze latopic, stosuje się go przy atopowym zapaleniu skóry, nie zawiera białka mleka, laktozy i glutenu. Przeznaczony jest dla niemowląt, dzieci, dla dorosłych. skład: jedna saszetka (porcja) zawiera: 1 miliard liofilizowanych bakterii kwasu mlekowego w następujących proporcjach: 50% Lactobacillus paracasei ŁOCK 0919, 25% Lactobacillus casei ŁOCK 0908, 25% Lactobacillus casei ŁOCK 0900. Aby przyniosł efekty należy go stosować 3 miesiące.

Gość karola_1234
ja sadze ze provag jest mega dobry, szczepy bakterii zostaly pobrane od Polek, wiec jest skuteczny dla Polskich kobiet, bo bakterie sa juz przystosowane do naszego trybu zycia, zywienia, rodzaju i ilosci bakterii w pochwie, jest to doustny probiotyk, wiec latwy w uzyciu, ma przedluzone dzialanie

dla mnie rewelacyjny jest lactovaginal lek stosowany dopochwowo, polecam go każdej kobiecie która ma problem z nawracającymi infekcjami, mnie pomógł na prawdę.

Gość jaktasarna
ja tez uzywam provag. ma 1 miliard bakterii kwasu mlekowego w proporcjach: 50% Lactobacillus gasseri 57C, 25% Lactobacillus fermentum 57A, 25% Lactobacillus plantarum 57B. działa na układ pokarmowy i pomaga przywrócić właściwą fizjologiczną florę układu moczowo- płciowego.

Gość wanda....
moje dziecko ma alergie pokarmowa i brało latopic praktycznie przez 3 miesiące. ja przy biegunce biore enterol, a z ginelokogicznych od czasu do czasu provag.