Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strasznie zdegustowany.

Jestem zdegustowany portalami randkowymi ....

Polecane posty

Gość strasznie zdegustowany.

mozna tam szukac kobiet zaznaczajac takie glupoty jak kolor oczu , wlosow , znak zodiaku itp. a takiej naprawde waznej opcji jak to czy jest dziewica czy nie to nie ma wcale :O

Gość ja też jestem zdegustowana
tym bardziej, że siedzą na nich same stare pierdle, w dodatku żonaci. nie mam pojęcia co oni tam robią, i jakich wrażeń szukają? :O :P :classic_cool:

Gość juz nie mówiąc
o opcji dotyczacej długości penisa. Ostatecznie może być w granicach od - do. :O

mysle ze nawet i gdyby bylo takie kryterium jak dziewictwo to malo ktora by sie do tego przyznala :) wogole uwazam ze na takie portale wchodza tylko osoby ktore szukaja tylko partnerow do szybkiego sexu a dziewictwo raczej odstrasza hehe

Gość dasdsad
randki na o2 sa darmowe (dawniej byly na pewno , teraz nie wiem ale wydaje mi sie ze nadal sa ) tam moja siostra poznala swojego obecnego meza :D

Gość Ju...
O.K., dzięki, cos tam już znalazłam. Secia, ilove znam, całkiem niezły był, jak jeszcze miałam konto.:P A Ty masz nadal?;)

Gość no to jest nas więcej
próbowałam dwa razy i za cholerę jassssną nie mogę

Ju mam ale juz tam "nie dzialam" sprawdzam tylko jak ktos mi cos tam wysle a jak ktos chce pisac, to proponuje droge mejlowa, a jak komus nie odpowiada to trudno;)

Gość Ju...
He he, Secia, i masz rację. Ja się na sympatii zawiodłam, bo portal fajny sie wydaje, ale bez płacenia w ogóle opcji nie ma. A co ja mam, biedna, zrobić, jak ktos mi się spodoba albo ja komuś? Nie popiszemy.😭 :P