Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czar wspomnien...

Czy On jeszcze o mnie pamieta?

Polecane posty

Gość czar wspomnien...

Wzielo mnie na wspomnienia. Prawde mowiac bierze mnie codziennie. To bylo dawno temu, ponad rok. Obydwoje bylismy w sobie ZAKOCHANI. Nie, nie bylismy ze soba, ale bez watpienia bylismy blisko tego. Co wieczór czule smsy, on mi zawsze pisal, ze mnie kocha, jednak ja.... Odpisywalam mu na te jego smsy, niekiedy tak erotyczne, snulam z nim fantazje, szalalam za nim, kochalam go, ale... Nigdy mu nie napisalam tego. Ze go kocham. To byl taki okres, ze nie bylam pewna czy tego chce. On czekal, zapewnial, ze jak sie cos mu zlego stanie - mam pamietac - On mnie kocha. Minal rok. Kocham go nadal, zaluje, ze nic nie zrobilam... Nie odzywamy sie do siebie, zadko go juz widze, zwykle czesc gdy sie mijamy... On chyba kreci teraz do kogosinnego. Ale.... jestem ciekawa, czy mysli o mnie, czy mnie wspomina tak jak ja jego? Bo ja codziennie nienawidze siebie, za to, ze ucieklam od zycia z Nim. Nienawidze sie za to...

Gość jeeeebaaakaaaa
ja bym skoczył

Gość pawell8O
znam sie na facetach jak nikt;) To czy pamieta zalezy od tego jak pamieta inne.

Gość czar wspomnien...
dzięki pawełku 🌼 ale opinia pedała mnie nie interesuje

Gość czar wspomnien...
to z tą "pąpką" to podszyw oczywiście 🖐️

zapewniam ze pamieta ;)...nie zapomina sie tych ktorych sie kocha lub kochalo :), ale czy wspomina to już inna historia