Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maria24

Dziwne to forum sie zrobilo

Polecane posty

Gość maria24

Same topiki o jarku,fundacje,tatuaze,ktos go kocha ktos nienawidzi:o Zeby on jeszcze byl ok to bym zrozumiala ta fascynacje nim ale on przeciez tylko umie obrazc i kpic z ludzi:p Te forum spada na psy:o

Gość masz racje niestety
do tego wiecej zolci i jadu niz w pajonku ladacznicy

Gość maria24
nie ma nic seksualnie same nudy. spadam na erotyczny

Gość maria24
Musz stwierdzic z przykroscia,ze facet jest im bardziej chamski,wredny,zlosliwy to laski na niego leca:o dziwne:o

2 lata temu bylo calkiem inaczej:( ja tesknie za tym:( szukalam dzis tpow gdzie mozna by blo sie wstrzelic ale jakos nie znalalazlam:o

Gość maria24
Dokladnie setunia teraz nawet nie ma na czym zawiesic oka;)Strasznie dzicinnie sie zrobilo a moze to ja za dlugo tu jestem(ok14miesiecy z przerwami:):)

rzadko kiedy mozna gdzies na powaznie popisac wszedzie sa tylko zarty, zarciki wysmiewane sie z innych itp;) chociaz te ardziej nomalne powstaja w weekend;)

ja juz 4 lata z przerwami ...ehhhhh ... co raz gorzej jest...kiedys bylo fajnie , teraz .... zostalo uzaleznienie

Gość upppppppppppppppppppppppp
mnie sie podoba jakie jest mozna zcasami porobic jaja a czasami pogadac normalnie:)

wlasnie coraz mniej mozna sobie normaln ie popisac-takie odnosze wrazenie;0

Gość jasna choleraaaaaaaaaaaa
to kiedyś tu było inaczej? bo ja jestem dopiero parę miesięcy i zawsze było do bani:)

Gość chyba tematy sie powoli koncza
no i teraz wiecej trolli ma dostep do netu niz 4 lata temu :P

uppppppppppppppppppppp - robienie jaj a bycie chamskim burakiem to duzaaaaaaaa roznica :o

Gość ja od 2000 roku
pod roznymi pseudo:) zmienilo sie....

Bo tak na prawdę tutaj jest może ze 100-150 stałych użytkowników, którzy mają średnio po 5 czarnych nicków. Odpowiadają sami sobie. Piszą sami o sobie do znudzenia. I mam wrażenie, że co najmniej jeden user ma schizofrenię, bo nie wierzę że taki człowiek poprawnie funkcjonuje w społeczeństwie.

ano bylo inaczej jak wszystko , forum ez sie zmienia;) Swinkowa masz racje:) Chyba tematy,,,,,,,, tez sluszne spostrzezenie!

jestem ciekawa ilu tu tak na prawdę jest ludzi:)

Gość noo duzo tematów sie powtarza
no bo o czym mozna jeszcze pisac:O

kasia_22 -> pewnie masz racje , to troche dziwne ... chociaz , moze sa inne osoby , ktore z lenistwa maja jeden tylko nick jak ja :)

Najgorsi są tzw."podszywacze" totalnie dezorganizują tą wątłą społeczność. Nie mają odwagi podpisać się własnym imieniem czy tam co mają, tylko udają kogoś innego. Do tego wykazują się swoją podwórkową frazeologią, która charakteryzuje prawdziwy niż społeczny. To powoduje że jest, delikatnie mówiąc, dziwnie.

oj...ja tez juz tu dlugo siedze, co prawda z przerami, ale pamietam rowzniez to forum sprzad lat. Bylo jakos tak przyjaznie, zdarzalo sie buractwo, ale to byly pojedyncze przypadki. Kiedys sie czesto wypowiadalalm (pod innym nickiem) a teraz to w sumie nie ma takich topickow :( smutne

Gość maria24
Trzeba bedzie odzwyczaic sie do tego forum:o Nic ide sie uczyc:) papa

ja kiedyś wypytywałam o jedną osobę z forum i mod mi powiedział że ma ona 23 czarne nicki :o ja mam chyba 5(?) ale używam 2- może tu jest 10 osób???:o

Gość maria24
Zgadzam sie z wami:) Ja rowniez nie mam ochoty nawet sie udzielac:( nawet mi sie nie chce,tylko wieczorami zajze co sie dzieje i zazwycza po 20min ide sie uczyc albo spac:)

pajong zdechl a wiec temat na kolejn top;0 moze zalozymy wlasny topick:)

Gość maria24
A i jeszcze zauwazylam wiecej zlosliwosci,chamstwa,dotyczy sie to zwlaszcza podszywaczy:o

ja bylam tu czestym bywalcem za czasow tego, ktorego imienia wypowiadac nie wolno ( bo pokazuje sie "niedozwolona operacja), pozniej bylalm w ak ( w stowarzyszeniu anonimowych kafe-teriuszy) ... teraz wrocilam i jest jeszcze gorzej...ehhh ten nawyk :O